Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert vannak a nok annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vannak a nok annyira oda ezekert a nofalo pasikert?

Figyelt kérdés
2015. szept. 26. 10:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%
Jaguarnak ördöge van!
2015. szept. 26. 11:54
 12/19 anonim ***** válasza:
50%
Claritasa az hogy ledumálja a bugyit rólad,nem egyenlő az udvarlással,capish?
2015. szept. 26. 12:53
 13/19 anonim ***** válasza:

Én azt hittem, nem jön be ez a típus, de aztán egy kétméteres német fehérneműmodell anno, igaz, hogy rengeteg teperés után, de végül levett a lábamról😄 sok csaj-ügye volt előttem, de mióta együtt vagyunk, rá se néz másokra. Szeretem, hogy szinte mindig önbizalommal cselekszik, nem panaszkodik, optimista és pörgős.

20/L

2015. szept. 26. 13:48
 14/19 anonim ***** válasza:
A nők csak bizonyos százaléka van oda a nőfaló pasiékért. Én pl. soha, de soha nem rajongtam értük. Sőt! Undorítóak. Nekem nem kellett soha, nem kell és nem is fog olyan pasi, aki megtöcskölte már a fél országot! Ocsmány!
2015. szept. 26. 14:28
 15/19 anonim ***** válasza:
#14 halisten nincsenek ilyen no ismeroseim, mondom ezt nokent.
2015. szept. 26. 14:30
 16/19 anonim ***** válasza:

"Mert minél több nőt megdugtál már, annál jobb pasi vagy a nők szemében."

Mekkora hazugság. :DDD

2015. szept. 26. 17:41
 17/19 anonim ***** válasza:
Mert jól néznek ki
2015. szept. 26. 17:43
 18/19 anonim ***** válasza:
Mert megnyerőek elsőre, azt tudják éreztetni a nővel, hogy számukra egyedi és mennyire tetszik nekik, hízelegnek a nő egojának. Akinek egy csepp esze és önbizalma is van, hamar átlát a szitán, csak mondjuk minél fiatalabb, éretlenebb az ember lánya, ez annál kevésbé valószínű.
2015. szept. 26. 19:37
 19/19 anonim ***** válasza:
15. Nekem sincsenek hála égnek olyan ismerőseim (sem férfi, sem nő) akik 3-nál több partnerrel büszkélkedhetnének 40 éves koruk ellenére.....
2015. szept. 27. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!