Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nem szívlelitek meg az efféle tanácsokat, miért vagytok oda meg vissza a helyes arcú pasikért kizárólag őket figyelvén? (nem a pasikról van most szó, hogy nekünk mi kell, rólatok van szó). Mikor változtok meg?
Mert nem szeretem az idézeteket, amiket ismeretlenek mondtak és egy teljesen oda nem illő képet csatolnak hozzájuk.
Amúgy mert: a szép arcú fiúk szépek, és ha lehet olyat találni, aki szép és okos és humoros is, nem választok rondát:)
26N
Hé, ácsi, várjunk csak egy kicseszett pillanatra. Na. :D
Mi ez, mi ez? Leírom az őszinte véleményem, erre Te nekem rontasz? Pátyolgatást vártál, nem kaptad meg a seggnyalást és leugatsz, hogy rossz ember vagyok, amiért kimondom, amit gondolok? Arany bogaram, ébresztő. Hazugságban élsz, az emberek felszínesek és az győz, aki szebb. Szar? Szar. Ez van. Gyúrj a személyiségre, mert rothad, kaparj össze valamennyi agyat, mert az osztásnál kimaradtál és ne írj ki kérdést, ha képtelen vagy elviselni az őszinteséget.
Huhuhuhúúú, valaki itt nagyon frusztrált.
Nem fogok számomra rondákkal összeálni, csak azért, hogy a magadfajta idiótáknak jobb legyen, mert pont leszarom.
Nincs olyan normális ember, aki leáll olyannal, aki számára nem vonzó. Ha nincs kémia, nincs kapcsolat, gondolom a primitív agyaddal ez felfoghatatlan.
Nem leszünk felszínesek azért, mert nem fogjuk a saját magunkat és másokat becsapni.
Alapvető dolog, hogy olyannal alakítunk ki kapcsolatot, aki tetszik. Ez nem jótékonyság kérdése.
Lehet a saját sikertelenségedet másra kivetíteni, de azzal bevallod, hogy ostoba vagy.
Ez az elkárhozósdi meg...kész vicc.
"62%-os, agyad az béka feneke alatt. Olyan nincs, hogy szép pasi, csak helyes, sármos stb. Növessz agyat."
Van, sokkal több, mint neked. Ez abból is adódik, hogy én képes vagyok a világ dolgait értelmesen szemlélni. Pl. ha helyes arcú (=szép) pasit látok, nagyon tetszik, ha rondát, mint te, az nem tetszik nagyon.
De nem az a baj veled, hogy csúnya vagy, hanem hogy humorod sincs, meg is vagy keseredve és buta is vagy.
26N voltam megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!