Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lányok tonnányi levelet kapnak társkeresőn, miért van rengeteg hónapokig / egy évig fennt?
Fél évig voltam fent társkeresőn.
A levelek 98%-a teljesen érdektelen volt számomra, nem is érdekelte őket, hogy én kit/mit keresek. (Például a többség szexkapcsolatot, szeretőt keresett, vagy korban nem illett hozzám, vagy hatalmas volt a távolság - egyértelműen jeleztem, hogy nem vágyom távkapcsolatra -, vagy nem ütötte meg az általam preferált szellemi szintet.)
A fennmaradó kb. 2%-kal elbeszélgettem, találkoztam, de nem alakult ki kölcsönös érdeklődés, szikra, vagy összeegyeztethetetlen tényezők voltak az életünkben, céljainkban. Én nem úgy kerestem, hogy "mindegy, csak legyen valaki", hanem tényleg az Igazit szerettem volna megtalálni, akivel kölcsönösen PONT egymást keressük.
Végül élőben találtam rá, és akkor töröltem is magam a társkeresőről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!