Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a lányok tonnányi levelet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lányok tonnányi levelet kapnak társkeresőn, miért van rengeteg hónapokig / egy évig fennt?

Figyelt kérdés
rengeteg olyat latok, aki több oldalon is fenntvan, hónapok óta. Nem arról volt szó, hogy tonnányi levelet kapnak, és tudnak válogatni?
2015. szept. 25. 08:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
24%
9es királykisasszonynak milyen meseszöveget kell írni ha megkérdezhetem, amit kegyeskedik válaszra méltatni?
2015. szept. 25. 13:41
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Fél évig voltam fent társkeresőn.

A levelek 98%-a teljesen érdektelen volt számomra, nem is érdekelte őket, hogy én kit/mit keresek. (Például a többség szexkapcsolatot, szeretőt keresett, vagy korban nem illett hozzám, vagy hatalmas volt a távolság - egyértelműen jeleztem, hogy nem vágyom távkapcsolatra -, vagy nem ütötte meg az általam preferált szellemi szintet.)

A fennmaradó kb. 2%-kal elbeszélgettem, találkoztam, de nem alakult ki kölcsönös érdeklődés, szikra, vagy összeegyeztethetetlen tényezők voltak az életünkben, céljainkban. Én nem úgy kerestem, hogy "mindegy, csak legyen valaki", hanem tényleg az Igazit szerettem volna megtalálni, akivel kölcsönösen PONT egymást keressük.

Végül élőben találtam rá, és akkor töröltem is magam a társkeresőről.

2015. szept. 25. 15:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Mert ezeknek a leveleknek a legtöbbje kép az illető úriemberek nemi szervéről, vagy pedig egy "dugunk?" üzenet.
2015. szept. 26. 16:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Aki társat keres, az talál egy hónap alatt, aki álmokat kerget, annak több idő és aki azt élvezi, hogy rengeteg férfitől kap egyértelmű jelzést, hogy akarják őt, az mindig ott marad.
2015. szept. 26. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!