Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavarna ha egy 23 éves férfiról akivel ismerkedtek, kiderülne, hogy még életében nem dolgozott?
Marceline~:
Egy másik kérdésnél még nő voltál. Leszbi vagy? Mert akkor biztosan nagyon irigykedhetett rád az a lány.:D
Szerintem ezzel nincs semmi baj. Én se dolgoztam még, pedig 22 éves vagyok. Nem azért mert olyan gazdagok lennénk, egyszerûen nem igazán vágytam többre, mint amit anyukám finanszírozni tudott.
Most, hogy egyetemista vagyok, apám rokontartását kapom meg egy az egyben, nem élek belôle jól, de enni tudok felôle és tudom finanszírozni a lakhatásom.
Szerettem volna az egyetem alatt dolgozni, de a családom lebeszélt, mondván így az utolsó évben ne kezdjek bele semmibe.
kedves kérdezőnek üzenném hogy maga alatt vágja a fát...
1. 24, 25 stb évesen ha dolgozni kezdesz, pályakezdő leszel ami szar, mert az összes munkatársad csicskása leszel
2. a lányok nem szeretik annyira a tanulókat mert tudják hogy nem tudnak anyagi biztonságot adni még, azért is lépnek le a csajok 30-as, 40-es korabeli csávókkal
3. végezetül a jókat eszem iszom táncolok mozizok... anyád pénzén teszed? mert ha igen a csajnak megvolt a véleménye rólad
4. bónusz: ha a kérdést feltetted, tehát szerinted sincs ez így rendben
"1. 24, 25 stb évesen ha dolgozni kezdesz, pályakezdő leszel ami szar, mert az összes munkatársad csicskása leszel "
Hát aki egyetemet végez, valamire való munkát akar csinálni, az minimum ennyi idősen kezd pályát a szakmájában. Vagy mit gondoltál, hogyha előtte 5 évet dolgoztál a mekiben, akkor majd rögtön vezérigazgatóként fognak kezelni?!:D.
"2. a lányok nem szeretik annyira a tanulókat mert tudják hogy nem tudnak anyagi biztonságot adni még, azért is lépnek le a csajok 30-as, 40-es korabeli csávókkal"
Ezt megint csak nem értem, miért írod nekem, hisz ha nem láttad volna a kérdéshez tartozó magyarázatban leírtam, hogy azért nem dolgozom, mert jó anyagi háttérrel rendelkezem, vannak befektetéseim, a szüleimtől kapott pénzt is befektettem, és még többet csináltam belőle, tanulmányi ösztöndíjakat is kapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!