Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok titeket zavarna ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket zavarna ha egy 23 éves férfiról akivel ismerkedtek, kiderülne, hogy még életében nem dolgozott?

Figyelt kérdés
23 vagyok, és még sosem dolgoztam. Ennek egyszerű oka, hogy mindig megvolt mindenem. Jó anyagi háttérrel rendelkező családban születtem, vannak jó befektetéseim stb., most épp egyetemre járok, mellette nem csinálok semmit, csak élvezem az életet, jókat eszem, bulizok, utazgatok, moziba, színházba, operába járok, élvezem az életet. Most nemrég megismerkedtem egy lánnyal, és ő kiakadt ezen, hogy mi az hogy én nem dolgoztam(!?) mer ő még csak 20 éves, de már 3 éve hajtja az igát, hogy legyen megélhetése, de hát erről én nem tehetek.

2015. szept. 23. 23:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Marceline~:

Egy másik kérdésnél még nő voltál. Leszbi vagy? Mert akkor biztosan nagyon irigykedhetett rád az a lány.:D

2015. szept. 24. 00:15
 12/20 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem gáz. Egyrészt attól, hogy 23 évesen apuci pénzéből élsz, nem leszel érett felnőtt, csak egy 15 éves gyerek tapasztalati szintjén mozogsz. Másrészt gáz, hogy 23 évesen semmit nem produkáltál, semmiféle munkát nem végeztél, fogalmad sincs a "felnőtt" világról. Nem a pénz a lényeg, hanem a produktivitás. Te 23 éven keresztül csak szórakoztál, ami jó esetben az ember 12-13 éves koráig megfelelő állapot, de utána illő beleszokni abba, hogy miből áll dolgozni, feladatokat teljesíteni, önállósodni. Az egyetem nem ugyanaz.. És nem, nem lesz jó munkád, mert egyszerűen nem szocializálódtál úgy, hogy hosszú távon jól érezd magad egy munkahelyen. Nem fogod bírni a korlátokat és a hierarchiát. Főnöknek sem lennél jó, mert ahhoz is kell tapasztalat, hogyan működik a munka világa. Te hozzászoktál ahhoz, hogy minden ingyen van, következmények nélkül, azt csinálod és akkor, amihez és amikor kedved van. 23 évesen (vagy amikor az egyetemmel végzel) már nem fogsz átszokni egy kevésbé kényelmes rendszerre.
2015. szept. 24. 02:31
 13/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ezzel nincs semmi baj. Én se dolgoztam még, pedig 22 éves vagyok. Nem azért mert olyan gazdagok lennénk, egyszerûen nem igazán vágytam többre, mint amit anyukám finanszírozni tudott.

Most, hogy egyetemista vagyok, apám rokontartását kapom meg egy az egyben, nem élek belôle jól, de enni tudok felôle és tudom finanszírozni a lakhatásom.

Szerettem volna az egyetem alatt dolgozni, de a családom lebeszélt, mondván így az utolsó évben ne kezdjek bele semmibe.

2015. szept. 24. 06:42
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

kedves kérdezőnek üzenném hogy maga alatt vágja a fát...

1. 24, 25 stb évesen ha dolgozni kezdesz, pályakezdő leszel ami szar, mert az összes munkatársad csicskása leszel

2. a lányok nem szeretik annyira a tanulókat mert tudják hogy nem tudnak anyagi biztonságot adni még, azért is lépnek le a csajok 30-as, 40-es korabeli csávókkal

3. végezetül a jókat eszem iszom táncolok mozizok... anyád pénzén teszed? mert ha igen a csajnak megvolt a véleménye rólad

4. bónusz: ha a kérdést feltetted, tehát szerinted sincs ez így rendben

2015. szept. 24. 11:25
 15/20 anonim ***** válasza:
A leírásod alapján " jó anyagi háttérrel rendelkező családban születtem". Azaz nekem azt jelenti, hogy a családodnak van pénze nem neked. Szerintem attól még, hogy van egy jó indulód attól még nem kéne szarni a karrieredre. Gondolom nem szeretnéd egész életedben a szüleid pénzét költeni :) Amúgy szerencsés vagy és irigyellek is én is gazdag vagyok de én már 6 éve dolgozom rendszeresen azelőtt meg nyári munkák mindig. Ráadásul megkérdezi egy csaj, hogy mihez értesz azt kell mondanod, hogy még semmihez mivel egyetemre járok. :) Nem tudom én minél hamarabb leraknám a diplomát és húznék dolgozni, hogy ne függjek mástól és, hogy amit megveszek az abból a pénzből legyen amit én kerestem meg.
2015. szept. 24. 12:38
 16/20 anonim ***** válasza:
Én is 23 vagyok, és én sem dolgoztam még (pont most fogok :) ). Engem nem zavarna, a barátom sem dolgozott még soha, és mindketten egyetemen tanultunk, igenis érdekel a karrierünk.
2015. szept. 24. 14:47
 17/20 anonim ***** válasza:
Puha fsz vagy. Menj el dolgozni és kezdj magaddal valamit.
2015. szept. 24. 17:40
 18/20 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj szerintem, én orvos vagyok, amíg egyetemre jártam nem dolgoztam, nehéz lett volna mellette, pedig nagyon szegény a családom, volt hogy hónap végén májkrémes kenyér volt a menü. Azóta viszont minden héten kétszer ügyelek, ebből az egyik hétvégi 24 órás munka, szóval bőven bepótoltam a fiatalkori "lazulást".
2015. szept. 25. 10:10
 19/20 anonim ***** válasza:
elárulná valaki hogy a 3 pontos megjegyzésemre miért járt 0%?
2015. szept. 25. 10:20
 20/20 A kérdező kommentje:

"1. 24, 25 stb évesen ha dolgozni kezdesz, pályakezdő leszel ami szar, mert az összes munkatársad csicskása leszel "

Hát aki egyetemet végez, valamire való munkát akar csinálni, az minimum ennyi idősen kezd pályát a szakmájában. Vagy mit gondoltál, hogyha előtte 5 évet dolgoztál a mekiben, akkor majd rögtön vezérigazgatóként fognak kezelni?!:D.

"2. a lányok nem szeretik annyira a tanulókat mert tudják hogy nem tudnak anyagi biztonságot adni még, azért is lépnek le a csajok 30-as, 40-es korabeli csávókkal"

Ezt megint csak nem értem, miért írod nekem, hisz ha nem láttad volna a kérdéshez tartozó magyarázatban leírtam, hogy azért nem dolgozom, mert jó anyagi háttérrel rendelkezem, vannak befektetéseim, a szüleimtől kapott pénzt is befektettem, és még többet csináltam belőle, tanulmányi ösztöndíjakat is kapok.

2015. szept. 25. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!