Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elegáns, szép, menő, jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegáns, szép, menő, jó csajra mennyit kell áldozni havonta?

Figyelt kérdés

Hogy legyenek jó ruhái, szépen nézzen ki mindig, egyéb kütyük amikre igényt tart?

Havi szinten kb mennyit költ a bnőjére akinek nagyon menő csaja van?

2015. szept. 22. 19:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

14 vagyok: A mindenből a legutolsó divat szerintit elég beteges felfogás, talán a pláza márkához passzol. Vannak örök darabok mint a Hermés táska vagy egy Chanel amit megveszel es nem kell havonta lecserélni. Ugyanez igaz a nagy márkák darabjaira is. Egy Hugo Boss kabát tavaly is divatos volt es idén is az lesz. Elképesztőnek tartom azt hogy valaki egyszer felvesz valamit majd viszi a karitatívba. Ki figyeli hogy mibe van mindennap es miert izgul ezen? Attól nem lesz valaki menő hogy havonta cseréli a ruhatárat a h&mbol,de ugyanolyan tucat marad mint a többi csak dobja ki a pénzt feleslegesen. Azt pedig nem tudom elképzelni hogy megvesz valaki egy draga Hugo Boss, Stella McCartney kabátot es viszi 2 alkalom után a karitatívba. Ilyet a milliomosok sem csinálnak. En nem vásárolok havonta 2 nadrágot de ha veszek az márkás es hordom egy ideig. Itt nem a népszerű pláza márkákat értem..

Lehet okosan is vásárolni leárazásokkor, netről nagyobb kedvezménnyel olyan darabokat amelyek sokáig kiszolgálnak. Teljesen felesleges 3 szekrényt ruhatárat gyűjteni hogy később elajandekozzuk. De ez az en véleményem.

Egy nő nem lesz elegáns attol hogy több szekrény ruhája van hanem attol ami rajta van es főleg az ékszerektol. A kevesebb több amúgy is.

2015. szept. 23. 12:52
 22/26 anonim ***** válasza:
Jah, mert Chanelt meg Hugo Bosst venni olcsóbb...jól megbiztattad most a kérdezőt....
2015. szept. 23. 12:58
 23/26 anonim ***** válasza:
Chanelt nem de egy Hugo Boss mar lehet akciósan is venni leárazásokkor de ez igaz az összes nagy márkára. Keresni kell ennyi. De hosszútávon olcsóbb mint egy tel alatt 6 darab 12 ezres zara táskát összeszedni.
2015. szept. 23. 13:23
 24/26 anonim ***** válasza:

Oké,teljesen értem,hogy itt full extrás nőkről van szó...

De ahogy előttem is írták,teljesen beteges,hogy valaki egyszer vesz fel egy ruhát,vagy havonként vesz két farmert...

Egyébként szerintem irtó sok körömlakkra is 5000ft darabonként...jó,ne legyen mérvadó,hogy én a dm--be vagy a rossmannba mennyiért veszek,de 5000ft rengeteg.

Valaki telefonszámlát is írt...8000rengeteg,én 3000ft fizetek egy hónapba,ebben benne van a mobilnet is.

2015. szept. 23. 13:39
 25/26 anonim ***** válasza:

mindenki olyat vesz amilyet akar de műkörömre is sok heti 3000.

Kedves kérdező! Nem kell minden költséget magadra vállalnod ha elegáns nőt szeretnél. Szerintem ezen nők nagy többsége maga fizeti a kiadásait vagy a szülei. Elég ha időnként meghívod egy étterembe vagy kávézni sutizni. Nem kéred el a benzinpénz felét és megleped néha valamivel. Magadra is adjál ha olyan a megjelenésed mint a közmunkásnak aki az útmenti árkot takarítja nem lesz esélyed ennél a kategóriánál.

2015. szept. 23. 14:12
 26/26 anonim ***** válasza:
Ezt most komolyan kérdezed? Te most egy plázacicát akarsz venni hosszabb távra?
2015. okt. 3. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!