Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegáns, szép, menő, jó csajra mennyit kell áldozni havonta?
Hogy legyenek jó ruhái, szépen nézzen ki mindig, egyéb kütyük amikre igényt tart?
Havi szinten kb mennyit költ a bnőjére akinek nagyon menő csaja van?
3as válaszoló,köszönöm,most nevettem egyet.
50E ruhára hogy jött ki neked,elárulod? Mik vannak benne nagyjából és mennyiért? És ráadásul havonta...
Kb igy nézek ki mint a képen látható szőke nő
Évek alatt összeszedtem a ruhatáram igy csak kiegészítem néha néha. Nagyon is vigyázok a dolgaimra igy jó állapotban vannak. Pl. Most rendeltem netről egy átmeneti kabátot 24 ezerért, ugyanez a MOM parkban akar 50 is lehet a márkaboltban.
Fodrászhoz 2 havonta járok ez olyan 7 ezer alkalmanként.
Kozmetikus 6 ezer de ezt is havonta vagy kéthavonta.
Magas festem a körmeim a lakk olyan 5 ezer / de elég 2 hónapra.
Parfümöm olyan 25 ezer körüli de legalább egy fel évig kibírja.
Arckrem, testapolo, fogkrém, tusfürdő, sampon es egyébb havonta kb. 6-8 ezer
Fehérneműt most nem veszek mert akciósan vettem jóparat de ha veszek 8-10 ezer a melltartó és a alsó olyan 2-3 ezer darabja.
Smink cuccokat sokáig használok de ha elfogy egy ruzsom 6-7 ezer, pirositot vettem mar 12 ezerért is.
Ruha : mindenhonnan de főleg márkás helyekről vásárolok. Keresem az akciókat es sokszor netről rendelek a bolti áron 50-60 ezres darabokat 15-20 ezerért.
Táskám van olyan ami 90-100 ezres de olcsóbb is. Évekig hordom őket.
Cipő: 25-100 ezerig van cipőm de sokszor ezt is rendelem töredék áron.
Étterem, kávézó havonta kb 30 ezer.
Edzeni ritkán járok ha igen napi jegyet veszek, uszoda gyakrabban vagy szauna. 700-4000 lehet a belépő.
Nem a barátom fizeti a megjelenésén kiadásait csak ha beülünk valahová.
25N
11-es
50E-ből 2 farmer, 2 felső, 1 kardigán jön ki kb, ennyi ruhát mások is vesznek maguknak egy hónapban. Oké, tudom, lehet farmert venni a kínaiban 3500-ért, de a menő csajok nem a kínaiban vásárolnak.
És igen, minden hónapban, mert ha valaki menő, nála nem opció, h évekig hordjon egy táskát, egy kabátot, mert mindig a legutolsó divat szerinti kell. Volt olyan csoporttársnőm, aki 2x nem volt hajlandó felvenni egy ruhát, soha nem is láttuk 2x ugyanabban. Amit már felvett, az ment a karitászba, zsákszámra hordta oda a ruhákat.
Mindig nagyon divatos ruhái voltak. Annyira divatosak, h köv. nyárra már ki is mentek a divatból szóval ne egy klasszikus bőrtáskát, bőrkabátot képzeljetek el, hanem ezeket az egynyári divatú kis göncöket.
a kérdezőnek pedig:
Ha a csaj már a megismerkedésetekkor ennyit költött a kinézetére, akkor valószínű megvan a forrása rá és nem tőled várja el. Lehet, jól állnak anyagilag a szülei vagy nagyon menő menő munkája van jó fizetéssel, nem tudhatod.
Annyi, hogy egy ilyen nőt nem vihetsz el egy lepukkant helyre szórakozni, nem szúrhatod ki a szemét filléres ajándékokkal, mindenből a drága a jó, mert ahhoz van szokva.
Na,majd estére én is összeállítok egy ruhatárat...
Mondjuk kíváncsi lennék,ha az átlag fizu MO-n 100000-120000 ft között mozog,némi cafeteriával, hogy lehet ezt összehozni...
Jó...a farmer ne legyen kínai (bár megjegyzem,nem egy butikban láttam kínai gyártmányú farmert 5Xrös áron),legyen 10000 max 150000ft.A kardigán legyen mondjuk 10000 körül.Nem tudom,milyen felsőre gondoltál,ha mondjuk őszi, legyen 3500körül darabja,és nem a legolcsóbbat mondtam. Este folyt. köv. :)
Utolsó, te tényleg ennyire értetlen süketke vagy? Pont az a lényeg, h ezt nem az átlagfizuból oldják meg a csajok. Biztos nem egy bolti eladói, gyorséttermi pincér vagy sima iskolatitkári fizuból lehet ezt finanszírozni. Ezért írtam, h vagy anyu-apu tolja őket pénzzel vagy nagyon jó állásuk van, vagy gazdag pasijuk/férjük.
Jah, és 3500 ft-ért max leárazáskor a New Yorkerben lehet felsőt kapni, de itt elegáns nőkről van szó, nem kis atlétatopokban járnak farmersorttal, hanem így pl. :
Ez nem a 3500ft-os kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!