Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek egy vakrandiba?
Figyelt kérdés
Interneten elkezdtem beszélgetni egy fiúval, nagyon megvan a közös hullámhossz, de azt mondja egyetlen egy képe sincsen, mert utálja a képeket, mert annyira csúnyának tartja magát. Kértem hogy csináljon többször is, de nem akar. De mondta találkozni viszont akar, ott megláthatom., Nem tudom, így belemenjek egy ilyen találkozásba, de baromi kíváncsi vagyok ki ez a csodás pasi, aki ennyire elvette a szívemet :) Úgy érzem interneten keresztül vonzódok már hozzá.. :D Mit csináljak?2015. szept. 22. 18:48
11/15 anonim válasza:
Persze, hogy belemennék, hisz nincs vesztenivaló. Ha élőben is megfog, akkor csodás, ha meg nem, akkor legalább a kíváncsiságod kielégítődött.
12/15 anonim válasza:
Egyetlen képe sincsen az elég nagy kamu. Az hogy jól el tudtok beszélgetni neten, az még nem jelenti azt hogy élőben is működni fog. Volt már vakrandim, nem éppen volt pozitív élmény, főleg hogy amit adott személyleírást, abban is csak a ruhák színe stimmelt. Szerintem így ne menj bele.
13/15 anonim válasza:
Majd ird meg milyen volt a pasi :)szerintem ha a hangja,stílusa bejön ő is tetszeni fog :)én már voltam úgy hogy képen tetszett a pasi nagyon,jo test,sexy száj stb,írásban nem igazán tetszett,nem volt meg az a plusz érzés,ha nem várok egy randit az már nálam régen rossz,szóval mikor végre fel is hívott a hangja sem győzött meg h ő lenne a nekemvaló,pedig tényleg jó pasi volt
14/15 anonim válasza:
Nem félsz, hogy valami őrült??? Nem ad képet magáról, meg még nem is ismered...
15/15 anonim válasza:
Nem szabad képet küldeni mert az ront el mindent..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!