Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kötetlen kapcsolat. Fiúk, belemennétek?
Néhány hónapja nagyot csalódtam egy fiúban, azóta nem akarok kapcsolatot, meg most új egyetem miatt el is költözöm koleszba, így csak hétvégente vagyok itthon, akkor lenne időm a pasimra. Jó nekem egyedül, legalább van időm magamra, DE néha viszont nagyon hiányzik h odabújhassak egy fiúhoz, ölelgessen, csókoljon gyengéden, foglalkozzon velem (+én is vele), na és a szex is.
Már 8 randim volt ezzel a fiúval, nagyon komolyan gondolja velem, közölte már az elején hogy ő már hosszútávú kapcsolatra vágyik, az igazit keresi, lassan családot, eljegyzést szeretne. :D Szóval ő ezt akarja... én viszont most nem tudom, mit akarok...akarom is, de félek is ettől az egésztől. Egyelőre nem szeretnék kötöttséget, de ha szép lassan haladnánk, lehet akarnám később. De ezt hogy adagoljam be neki? A következő randin tuti rá fog térni a "járnál velem?" témára. Hogy lehetne megoldani? Belemenne vajon egy ilyen jellegű kapcsolatba? Hogy nincs kimondva, de azért mégiscsak együtt vagyunk? :D Semmiképp nem akarok megszakítani vele a kapcsolatot, mert nagyon jó vele lenni, imádom hogy ölelget, puszilgat, foglalkozik velem, és elindult bennem valami érzelem is iránta.
21/L
Nem... Nekem a szexhez érzelmek kellenek. Azok pedig nem bírnának ki egy "kötetlen" kapcsolatot.
Pasi létemre elég érzelmes típus vagyok.bár ez kívülről nem látszik.
Én a párom mellet keresek kötetlen kapcsolatot,vagyis igen!
33f
mással is szexelnél?
vagy máshoz is oda bújnál? :)
S elárulod hol laksz?
hát én is életre szóló kapcsolatot szeretnék és ha a kiszemeltem azt mondaná ő nem tudja mit akar, vagy nem akar kötöttséget nem mennék bele...nem akarok kockáztatni még egy csalódást...szóval én a komoly szándékaimmal inkább hasonló szándékú lányt keresnék...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!