Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi ez? Mit jelent? Mit érezhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez? Mit jelent? Mit érezhet irántam, ha érez egyáltalán vmi?

Figyelt kérdés

Van egy évfolyam társam, aki folyton nézett, de mindig, annyira mélyen a szemembe nézett, eszméletlen, aztán megismerkedtünk, vagyis nemigazáán, de voltunk 1társaságba, és még mindi gnééz, de már nemannyira, az otársaim, kevertek, és hülyeségeket mondtak neki, h én járn akarok vele, meg iylenek, meg megkérdezték, h tetszem-e neki, és ő aztmondta (elvileg) h igen, de nemtudom h elhidjem-e, mer nemértem őőőt, nekem nagyon tetszik, de nemtudom h mivan, szeretném, ha lenne vmi, de (elvileg):D őő azt is mondta h most nemakar kapcsolatot, ez sztem oyan lerázos szöveg, de nemtudom h milegyen, h mit tegyek, vagy h mit gondoljak, mer ha nemtetszem neki, akk mért néz mindig, meg érzem, mikor egytársaságba vagyunk, h van valami, de mégsincs semmi, ez a fiu, nembezsél csak néz....Megtudtam róla, h ő is iylen korszakát éli, h mindent lányra egy kicsit rámászik, és a legjobb bnőmet, is "megtapizta" de engem soha, velem kedvesebb, és csak néééz...de mindgi nééz, és azt mondták, és énis ezt gondolom, h az iylen fiuk, akik minden lánnyal ilyen rámenősek, azokkal akik télelg tetszenek neki, attol félnek, és őet nem tapizzák, hát engem ő nemtapiz...csak néééz...ajj nekem kell ő nagyon tetszik, de nemértem h mivan,...nemmerek semmit sem csinálni, de ő sem tesz semmi...lehet h nemistetszem neki?? DE akor mér csinálja ezeket?? áááá

Valaki mondjon valamit, a véleményét erről!

Bocsánat ha félrenyomtam valamit, gyorsan irtam:S:D

2010. márc. 13. 15:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Hat talan nm lerazos duma vlt hanem tenyleg nm akar kapcsolatot annak ellener h talan tetszel neki...kozbe a legvaganyabb csavoknak vannak a legtisztabb erzelmeik es lehet h o meg nincs tul egy volt kapcsolatan
2010. márc. 13. 16:47
 2/3 anonim válasza:

Szerintem meg próbálj meg vele kapcsoltatot teremeteni

pl: vedd fel msnre v hívd fére a suliban és kérdezddd meg tőle h nincs-e kedve beszélegtni és ak majd kialakul közettek vmi ha meg nem ak hagyd a fa*zba ak nem éri meg h vele foglalkozz

2010. márc. 13. 18:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Kösznöm, én elszeretném hivni vhova, de nemmerem:S Nagyon beszari vok..:D:S De ő is, és azért sem kezdeményezek, mert ő a fiu, neki kéne...mert azt érzem, h van vmi...de akkor mért nem csinál semmit?:S:D
2010. márc. 14. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!