Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már rosszul sikerült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már rosszul sikerült randitok?

Figyelt kérdés

Ha igen mi történt?

L18

2010. márc. 13. 15:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Elfelejtettem,h megjön majd a mensim és fehér gatyába mentem el...

A randi közbe megjelent a féltékeny barátnő...

2010. márc. 13. 15:14
 2/13 A kérdező kommentje:
uhh:S
2010. márc. 13. 15:18
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

1. Azt hittem jó fej a lány, de nem volt az. Alig bírtam levakarni.

2. Azt hittem jó fej a lány, alig bírtam kirakni a kocsimból, mikor haza vittem...

3. Azt hittem tetszik, de mégsem tetszett... nyakamra járt hetekig, meg hívogatott.

Nagyjából ezek voltak F/28

2010. márc. 13. 15:18
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

volt

és pff...hát nagyon gáz volt az egész

nem tetszett a fiú meg a sítlusa,se kívülről se belűlről nem fogott meg:S

de ennek már vége...szerencsére :D

2010. márc. 13. 15:23
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt....randira készültem egy csajjal akit régen kinéztem magamnak, de azt hittem hogy elérhetetlen számomra a teljesen más érdeklődési köre miatt. Fostam nagyon randi előtt hogy mi lesz ha elk úrok valamit, ezért egy haverom tanáxsára megittam két feles vodkát. Aztán belelendültem és még kettőt. AAztán még kettőt. Elmentem randira, szó szerint összeestem a csaj előtt, mondogattam neki hogy szeretem, meg hogy ez csak egyszeri alkalom stb. Ott is hagyott a rákba
2010. márc. 13. 15:30
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem volt.. bocsi, hogy nem tudtam válaszolni érdemlegeset. :(
2010. márc. 13. 15:38
 7/13 anonim ***** válasza:
Voolt
2010. márc. 13. 15:39
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt. egy csúnya szakítás után randiztam egy sráccal,hogy elfelejtsem az exem. megbeszéltük,hogy beülünk suli után egy kávézóba. amikor hozták a számlát,közli velem,hogy fizessek már,mert nincs nála pénz... nem az volt a baj,hogy nincs pénze,akkor menjünk sétálni vagy valami. de a végén szól,az elég gázos. az első randi végén mondta,hogy nyáron elvisz Olaszországba nyaralni.(ez októberben volt) XD megmondtam neki,hogy ne haragudjon,de nem az esetem. nem jutott el az agyáig,minden nap hívogatott rejtett számmal, smsekkel bombázott, zaklatta a barátaimat,követett. a legdurvább az volt,hogy adott nekem egy gyűrűt,hogy mindig hordjam magamnál,ez szerelmünk(???) jelképe. a gyűrűbe bele volt vésve,hogy 'I love you Juci'... az exbarátnője volt a Juci,és ez volt az egyengyűrűjük XDXDXDXDXD no comment.... XDXDXD
2010. márc. 13. 16:22
 9/13 A kérdező kommentje:

HÁÁÁXDXD

Ez tényleg irtó gáz.

Nekem is volt egy hasonló.A srác látott egy buliban és valakitől megtudta a nevem és megkeresett iwiwen.Ezzel még nincs is gond, de a srác írt egy szerelmeslevelet, amikor életemben nem is beszéltem vele, szóval nem is lehetett volna még szerelmes.Eljött a házunkhoz és ahogy beszélgettünk nagyon durva volt a srác, ilyen elmebetegnek tűnt.Nem randiztam vele annyira ilyesztő volt a kisugárzása.Ezután még írt 2 szerelmes levelet, hogy nem tud elfelejteni meg hasonlók.Mostanában újra elkezdett nyomulni, pedig nem egyszer a tudtára adtam hogy nem szeretnék tőle közelebbi kapcsolatot, max haverok lehetünk.

2010. márc. 13. 16:32
 10/13 anonim ***** válasza:
:DDDDDDDDDDD
2010. márc. 13. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!