Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez? (többi lent)
Végre hosszú idő után lett barátnőm, nagyon örültem és minden időmet vele szerettem volna tölteni, de ő ezt valahogy máshogy gondolta. 2 hónap alatt 4 alkalommal voltunk kettesben, 1 alkalommal baráti társaságban, és még 3-4x úgy hogy mindketten megvoltunk hívva egy nagyobb társasághoz. Ezt mind nyáron úgy hogy egyetem egyáltalán nem volt és egyikünk sem utazott el, tehát idő lett volna.
Csak én keveslem ezt a kb. (max) 11 alkalmat 2 és fél hónap alatt?
Egyszer sem erőszakoskodtam mindig megkérdeztem, hogy mikor szeretne legközelebb találkozni és tudattam vele hogy ha rajtam múlna minden nap szeretnék...
Első kapcsolatomban első héten mindennap találkoztunk. 2. héten már csak 2 naponta amig suli nem lett. Aztán hetente.
Mostani barátommal meg mivel messze lakunk, hetente 2 nap volt. Vele csak így tudunk. Illetve majd összecuccolunk valamikor majd nemsokára ha lesz melóm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!