Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi napi 2-2,5 órát tölt el szépségápolásra az zavaró egy kapcsolatban?
Figyelj már kérdező, neked a 27-es válaszából tényleg az a mondat volt a legfontosabb, az volt a lényeg számodra? Mert a mondanivalójának az csak egy mellékszála volt, és teljesen irreleváns, hogy te hányszor (nem) veszekedtél életedben.
A kérdésről annyit, hogy fura. Mert ha nem érdekelne más, és élnél boldogan a barátnőddel, akkor fel sem tetted volna.
Provokálni akartad itt a népet?
Esetleg önigazolást keresel?
Dicséretre vágysz?
Kérdező, szerintem a pipere idejét cseréld fel a sportra szánt időddel, napi 2-2,5 óra legyen sport és heti max. 2-3 óra szépítkezés. Hosszú távon jobban járnál. Azért azzal nem baj, ha tisztában vagy, hogy a kencék túlzásba vitele árthat is.
Nekem van pár férfikollégám, akik tömény illatfelhőben sétálnak, az én orromat már zavarja...
ha dolgozol is, akkor nem marad semmi másra idő emellett.
és abban mi a logika, hogy mikor több időd van (hétvégén), akkor kevesebb időt szánsz erre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!