Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy férfi napi 2-2,5 órát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi napi 2-2,5 órát tölt el szépségápolásra az zavaró egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Hatékonyan tudok bánni pedig az idővel, de napi 2-2,5 óra elmegy arra, hogy ápolom a testem (hajápolás, arcápolás, szemkörnyék, testápolás, lábápolás, stb ..). Hétvégente kb 1 órára mérséklődik. Az öltözködés természetesen ebben nincs benne és a sport sem (heti max 2-3 óra). Barátnőm is ennyi időt fordít magára!^^ Neki ez tudom, hogy tetszik, de mi a helyzet általánosságban?? A környezetemben vegyesek a gondolatok.

2015. szept. 16. 13:33
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Bocs szabalyom*
2015. szept. 16. 14:08
 12/34 anonim ***** válasza:
Nekem nem lenne igazán szimpatikus. Nem ezen múlik egy kapcsolat, de azért kicsit furcsa. Én nőként adok magamra, de minden nap még nekem sem megy el ennyi a szépítkezésre.
2015. szept. 16. 14:10
 13/34 Sunshinedoll ***** válasza:
Arcápolás során a koreai 10 lépéses rutint tolod? Én arra akarom rávenni magam, de egyrészt nincs elég pénzem, másrészt sajnálom rá az időt :D
2015. szept. 16. 14:10
 14/34 anonim ***** válasza:

Nekem hosszabb hajam van, nő vagyok, és nem hanyagolom el magam, de még én sem töltök ennyi időt naponta szépségápolással. Időm se lenne rá mellesleg...

Írd már össze, hogy mégis hogyan jön ki ez az idő.

2015. szept. 16. 14:13
 15/34 anonim ***** válasza:
Ápolt és igényes nőnek tartom magam, de egy héten összesen nem töltök ennyit a szépítkezéssel... Engem határozottan zavarna, ha a párom ennyit tollászkodna, őszintén nem tudom felfogni, hogy egy férfinak mégis, időnkénti borotválkozáson és mosdáson kívül mi egyéb feladata lenne, amivel rendben tartja magát :D Szerintem ez bőven túlzás, de örülj neki, hogy a te barátnőd ezt nem csak, hogy elfogadja, de díjazza is :)
2015. szept. 16. 14:17
 16/34 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy offolom a kérdést, lehet csak nekem nem világos, de a 8-as válaszoló férfi vagy nő?
2015. szept. 16. 14:41
 17/34 anonim ***** válasza:
El nem tudom képzelni, mit tudsz ennyit ideig csinálni. Nekem a hétvégi nagy rutin 2,5-3 óra nagyjából (szőrtelenítés, lábápolás, hajmosás, testápolás, radír+testápoló, körmözés kézen-lábon, arcpakolások), hétköznap körülbelül 30-40 perc lehet, de ebben már benne van egy teljes smink is. Nekem ez nagyon sok és nagyon taszító lenne, gyűlölném, ha a barátom klasszisokkal több időt fordítana magára, mint én, számomra baromi férfiatlan, bocsi.
2015. szept. 16. 14:52
 18/34 anonim ***** válasza:

"Többféle letisztult stílusban is otthonosan mozgok"

Na ezen besírtam.

Szerintem csak 2 lehetőség van:

1. A kérdező (látens) meleg.

2. A kérdés kamu.

2015. szept. 16. 15:09
 19/34 A kérdező kommentje:

Valószínűleg (csak nőkre vetítve) olyan arány jön majd ki "itt", hogy kb 40/37-38 nő szerint: "fúj", "undorító" + "ez nem is férfi" továbbá a minősíthetetlen kötőszavas hozzászólások (a férfiak részéről többnyire).^^ Az egészben az a vicces, hogy a valóságban ez ennek a fordítottja! Tehát 90-95%-ban ez bejön a lányoknak, nőknek, hölgyeknek - ez tény (és nem is kell senkinek semmit bizonygatnom). Egészen a 16-19-től 27-29-en át 44-47 éves nőkig. Méghozzá elég határozott jelét képesek adni! :D Ezért sem értem ezt a erőteljes negatív visszajelzéseket. :) Barátnőm inkább azon akad ki, ha pl forgalmas helyen vadidegen "nőcik" kezdenek ki velem (amíg ő pár percre "megnéz valamit").

Egyébként igaz, amit többen is írtak, hogy ehhez idő kell és pénz, továbbá olyan személyiséghez választott stílus, arc, alak stb. még férfi részről is. Ha valamelyik is hiányzik mindez nem áll meg a lábán.

u.i.: Aki esetleg melegnek gondol, stb - azoknak üzenem, hogy azt lehet cukkolni, aki hagyja magát. Nem fogok lemenni ilyen gyermeteg 14-19 évesek "szintjére" :P

2015. szept. 16. 15:35
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Biztos lehetsz benne, hogy nem a napi 2,5 órás szépítkezés jön be a nőknek, hanem a kinézeted. Valószínűleg azonban csak addig tartanak férfiasnak, ameddig elő nem adod, mennyi mindent teszel azért, hogy "szép" legyél. Főleg, mivel valószínűleg fiatal vagy, így az erőfeszítéseid legfeljebb évtizedek múlva fogják befolyásolni a megjelenésed, most nagyjából ugyanígy néznél ki akkor is, ha napi fél órát töltenél a tükör előtt tollászkodással.
2015. szept. 16. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!