Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy férfi napi 2-2,5 órát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi napi 2-2,5 órát tölt el szépségápolásra az zavaró egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Hatékonyan tudok bánni pedig az idővel, de napi 2-2,5 óra elmegy arra, hogy ápolom a testem (hajápolás, arcápolás, szemkörnyék, testápolás, lábápolás, stb ..). Hétvégente kb 1 órára mérséklődik. Az öltözködés természetesen ebben nincs benne és a sport sem (heti max 2-3 óra). Barátnőm is ennyi időt fordít magára!^^ Neki ez tudom, hogy tetszik, de mi a helyzet általánosságban?? A környezetemben vegyesek a gondolatok.

2015. szept. 16. 13:33
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
"Tehát 90-95%-ban ez bejön a lányoknak, nőknek, hölgyeknek - ez tény (és nem is kell senkinek semmit bizonygatnom). Egészen a 16-19-től 27-29-en át 44-47 éves nőkig." - hú, de nagyképű vagy, öregem... Akkor én bátran kijelentem, hogy én a maradék 5%-ba tartozom, és nem szégyellem. Számomra taszító, ha egy férfi ennyire piperkőc, ráadásul még fel is vág vele. A családom egy férfitagja sem ápolatlan, de ennyit nem tollászkodnak.
2015. szept. 16. 15:44
 22/34 anonim ***** válasza:

Ha neked ez így jó, a barátnődnek is jó, meg millió nő bukik rád, akkor nem is értem a kérdésed.

Nekem ettől függetlenül ez nem szimpatikus vonás egy férfiban sőt, nem is igazán szoktak tetszeni a túlszépítkezett férfiak, de nem egyezhet mindenki ízlése.

2015. szept. 16. 15:44
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

hát elég furcsa. Magyarországon meg sok más helyen egyébként sem szokás hogy az emberek annyira foglalkozzanak a szépségükkel. kicsit nekem is sok. na meg a stílusod is.

miket csinálsz ebben a két, másfél órában?

2015. szept. 16. 16:00
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, lehet, nekem is rohadtul bejönnél, mert úgy nézel ki, de amint megtudnám, hogy mennyit szórakozol magaddal piperkőc módjára, fejvesztve menekülnék. Abszolút semmi köze annak, hogy hány százalékban jössz be a nőknek ahhoz, hogy iszonyú taszító, amit csinálsz.
2015. szept. 16. 16:46
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Engem zavarna. Én nő létemre nem cicomázkodom fele annyit sem, mint te egy nap!

Ha férjem szarakodni ennyit a tükör előtt...lelőném. De komolyan. Szemkörnyékápolás, lábápolás, hajápolás...minden nap?? Pasi létedre?? Te jó ég. Oké, szerintem is ápolja magát a férfi is. De nem kell napi szinten minden szart magadra kenned........ráadásul nem majd 3 órán át........ez így, ebben a formátumban gáz.

2015. szept. 16. 16:52
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
A mai divatvilág újabb mintapéldánya. Igen töki, a kirakatban nagyon jól mutatsz, csak egy ilyen nárcisztikus, önimádó f..z mellett nem sokáig fog egy nő se megmaradni.
2015. szept. 16. 17:19
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

A végerdményre bukik annyi nő, nem a folyamatra... Persze, bizonyára nagyon jól nézel ki, pláne ennyi tollászkodás után, ezt senki sem tagadja, szót sem ejtett senki erről. Azért egy nő is jelentősen szebb, miután frissen borotválva a lábát, friss körömlakkal és szép, menő sminkkel, beszárított hajjal jelenik meg valahol, mint mndezek nélkül, de ez továbbra is a végeredmény, amit látunk.

A végeredményt senki sem vitatja. Azt vitatjuk, hogy ha ezzel naponta együtt kellene élnünk, akkor az minket mennyire zavarna- merthogy a kérdésed erre vonatkozott. Valószínűleg olyan sokat jelenleg nem dob rajtad ez a szépítkezés, hogy megérje ennyit szenvedni vele, de ha mégis, akkor is szerintem egy értelmes nő jobban becsüli, ha ebből mondjuk napi fél órát töltenél a fürdőszobában, és a maradék másfél-két órában meg inkább vele foglalkoznál. Én legalábbis biztosan. És engem iszonyatosan zavarna ez az egész procedúra MINDEN EGYES NAP. Egyszer-egyszer egy héten még hagyján, bár akkor is tutira megszólnálak érte, de minden nap tuti nem bírnám idegekkel. Egyik exem hasonló volt hozzád, mindig indulás előtt, amikor siettünk, azért még el tudott szöszölni fél órát a szemöldökszedéssel (mintha észrevenné bárki is), meg a tudjistenmivel szép komótosan, hogy tuti elkéssünk (színházból rendszeresen 15 percet, társasági eseményekről nem ritkán inkább egy órát. Ha velem találkozott netalán, akkor is mindig várhattam rá fél órát-40 percet. Kivétel nélkül mindig. Mert még fürdött, mert még ez, mert még az. És annyit azért nem dobott rajta a dolog, hogy megérje azt a feszültséget, amit ezzel okozott.), és még ez sem volt annyi, mint a te időd naponta. És a múltbéli tapasztalataim határozottan azt mondattják velem, hogy bár direktben nyilván nem szakítóok, de nagyon sokat veszekednék veled emiatt, nagyon feszült lennék, nagyon idegesítene, és ahogy fogalmaztad, nagyon zavaró lenne a mi kapcsolatunkban. Örülj neki, hogy a barátnőd és a te kapcsolatotokban nem zavaró, a legtöbbekkel azért az lenne.

2015. szept. 16. 17:25
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még lenne egy stratégiai kérdésem. Te az az állatfaj vagy, amelyik még ezen a 2,5 óra szépítkezésen felül napi +2,5 órát eltölt azzal, hogy a tükörben nézegeti magát, és még wc-re menet is befeszíti magának háromszor az izmait, hogy meggyőződjön róla mennyire tökéletesen néz ki?
2015. szept. 16. 17:34
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére én pont nem tartozom az általad írt korosztályba, de nem is jönne be. Amúgy nem lehet általános statisztikád arról, hogy a nők hány százalékának jön be élőben, mert nyilván csak azokról van képed, akiktől pozitív visszajelzést kapsz, akiknek semleges, vagy éppen taszító, azoktól nem jön visszajelzés.

Lehet, hogy én is megnéznélek nyilvános helyen, de nagy valószínűséggel az "Úristen, micsoda piperkőc!" gondolatokkal.

Életemben egyszer volt olyan barátom, aki sokat foglalkozott a testével... közel sem annyit, mint amit írtál, de nekem az is sok volt.

A mostani barátom az én testemmel foglalkozik naponta (minimum) ennyit, és azt sokkal jobban értékelem. :)

2015. szept. 16. 18:06
 30/34 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm az építő jellegű, néhol picit erősebb kritikát :)

21# "hú, de nagyképű vagy, öregem.." - ezt csak szó nélkül lesöpörném, köszönöm kedvességed.

23# "kicsit nekem is sok. na meg a stílusod is." - köszönöm :P

26# "egy ilyen nárcisztikus, önimádó f..z" - ez így ebben a formában igen helytálló megjegyzés .. részben^^

27# "de nagyon sokat veszekednék veled emiatt, nagyon feszült lennék," - az elmúlt 4 évben szerintem még a hangomat sem emeltem meg, nem hogy leálljak veszekedni bárkivel is, az szinte kizárt :)

28# "és még wc-re menet is befeszíti magának háromszor az izmait" - nem vagyok izmos, sőt! .. de psst!

29# Örülök, hogy kiegyensúlyozottan élsz!

Eddig szinte egyöntetűen kijelenthető, hogy a túlzott férfi szépségápolást nem nézik jó szemmel a magyar Nők!

2015. szept. 16. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!