Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan viselkedjek, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek, hogy ne higyje azt, hogy könnyen kapható vagyok?

Figyelt kérdés

Találkoztam (randiztam???) egy fiúval, életemben először. Nagyon szuper volt minden. Sokat beszélgettünk, nevettünk, nagyon jól éreztem magam vele, és rajta is azt láttam, hogy jól érzi magát.

Aztán menet közben, ahogy sétáltunk meghívott fagyizni. És ahogy odaértünk előkotortam a pénztárcámat, és megfogta a kezem, hogy azt tegyem csak el. Én meg körülbelül vagy 3 mp-ig levegőt se kaptam, ahogy megfogta a kezem, nemhogy megszólaljak így nem szálltam vitába vele. És puszival köszöntött, puszival búcsúzott. De ez semmit se jelentene, mert baráti puszi is van a világon. De egy barátot én úgy puszilok meg, hogy az arcunk összeér és kb ennyi. És eddig mindig így volt mindenkivel. Ő viszont rendesen az arcomra adott puszit. Konkrétan cuppantak az ajkai az arcomon. Szóval ott is kellett egy kis reakcióidő nekem :D

Szóval ez volt az első konkrét megbeszélt találkozás. És lehet csak én gondolom így, de ezért is kérem a véleményeteket, hogy ha már most így előszörre ilyen volt, talán lehetséges, hogy következőre tovább megy egy leheletnyivel?

Vagy hogy egyáltalán mit gondoltok?

18\l, 22\f

2015. szept. 15. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Az arcra puszi után nem gondolnám, hogy következő alkalommal a falnak döntene. Nem kell semmi extrát tenned, találkozzatok, valószínűleg látja rajtad, hogy neked ez a tempó így tökéletes, és úgy tűnik, neki is.

Ne tervezd el előre soha, mikor mit fogtok csinálni. Egyrészt, úgysem úgy történik, másrészt a spontán dolgok a legjobbak.

2015. szept. 15. 21:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem, miért gondolna könnyen kaphatónak :D Ez így teljesen okésnak tűnik szerintem :) Beszéltetek a következő találkozásról?
2015. szept. 15. 21:11
 3/5 A kérdező kommentje:

Első: nem konkrétan úgy gondoltam, csak nem tudom... engem ezek is meg leptek, amiket leírtam.

Kettes: hát még konkrétan nem, de amikor elköszönt akkor azt hozzátette, hogy "majd még találkozunk"

2015. szept. 15. 21:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak hagyd szépen, hogy ő kezdeményezzen és minden rendben lesz. Lehetőleg ne vallj neki szerelmet a következő randin, fogd vissza magad mert abból amit írtál azt szűrtem le, hogy eléggé oda vagy a srácért, ezt azért ne mutasd ki annyira így az elején, sokkal értékesebb leszel neki.
2015. szept. 15. 21:14
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát igen, nekem elég szimpatikus :D

Köszönöm szépen a tanácsodat, megfogadom. :)

2015. szept. 15. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!