Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek merjek rákérdezni? 21n
Szóval a srác, aki barátom és akivel kölcsönösen tetszünk egymásnak, szokott olyasmiket kérdezni, hogy:
-ha más helyzet lenne, járnék-e vele?;
-összejönnék-e vele?;
-mi a véleményem róla, mint pasiról?
Meg hasonló kérdések. Mikor rákérdeztem neten miért érdekli, azt válaszolta csupán érdekli, kíváncsi, ennyi.
Arra gondoltam, hogy személyesen rákérdeznék, szemtől szembe, hogy szeretne e valamit tőlem vagy igazából tényleg semmit.
Hát figyelek. Önbizalom hiányos, amiatt is kérdeztem rá itt, hogy vajon milyen ötlet? Viszont az sem megoldás, hogy mindig rákérdez én meg vakarózzak rajta, hogy vajon miért érdekli? Bogarat ültet a fülembe ezzel.
Vagyis igazából az önbizalom hiány mellett megvan a magához való esze, megéri a pénzét.
Ha direktben rákérdezel, akkor megijedhet, és zavarában nem-et fog mondani. Ezt akarod? Ha nem , akkor csak add meg neki a lehetőséget, hogy lesmároljon. Ez lehet egy "félrecsúszott", "véletlen" búcsúpuszi is.
Önbizalom az kellene mindkettőtöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!