Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek merjek rákérdezni? 21n
Szóval a srác, aki barátom és akivel kölcsönösen tetszünk egymásnak, szokott olyasmiket kérdezni, hogy:
-ha más helyzet lenne, járnék-e vele?;
-összejönnék-e vele?;
-mi a véleményem róla, mint pasiról?
Meg hasonló kérdések. Mikor rákérdeztem neten miért érdekli, azt válaszolta csupán érdekli, kíváncsi, ennyi.
Arra gondoltam, hogy személyesen rákérdeznék, szemtől szembe, hogy szeretne e valamit tőlem vagy igazából tényleg semmit.
Itt valami alakul;)
Kérdezz rá nyugodtan, a válasz egyértelmű.
Úgy értem, hogy egy ilyen rákérdezéssel úgy érezheti a srác, hogy "kikényszerítesz" belőle egy igen/nem választ. Van, aki megijed ettől, mert még bizonytalan, vagy önbizalomhiányos, vagy bármi. Úgy általánosságban finoman kell bánni az ilyen témákkal.
Személyesen mindenképp jobb, mint neten, neten az ember könnyen elkezd taktikázni, bonyolítani, személyesen őszintébbek a reakciók.
# 8 És akkor most kérdezzek rá, vagy sem?
Ilyen formában: "Szeretné tőlem egyébként valamit?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!