Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálam találkozunk, de merjek-e a rákérdezni?
van egy lány (17), aki pár napja szakított a pasijával. már régóta jóba vagyunk meg minden, én a kezdettől fogva beleszerettem. ő valószínűleg tudta is ezt, de én csak egy hónapja mondtam el neki (igaz h még járt a pasijával)akkor azt mondta h neki van barátja, ennyi
pár napja rákérdeztem h érzett-e irántam valamit, azt mondta h nagyon jó barátságot
jövő héten el fog jönni hozzám dvdzni, még nem döntöttük el de lehet h a diszturbiát nézzük meg
az a lényeg h próbálkozzak-e nála még, próbáljam meg átölelni, vagy kérdezzek rá h lehet.e köztünk valami?
az előző erőszakos válaszadóhoz csak annyit tennék, hogy csak szép lassan. ha a lány úgyérzi hogy még nem menne akkor egy pár hét múlva kérdezz rá. még ha nem is volt mélyebb a kapcsolata az előző párjával akkor is egy kicsit még ülepednie kell a dolognak. és úgyvélem hogy tényleg arra menyjen ki a játék hogy vele legyél. ne mindenáron megkapni. tényleg figyelj rá mert így is úgy is nagy érték ha van kivel megosztanod a dolgaidat.
de egy 14 éves kisgyerek fejével gondolkozz. ha tényleg szereted leygél önzetlen veleszemben. észrefogja venni.
szerintem meg inkabb ne filmezeskor kerdezz ra mert ha nem erez irantd semmit es akkor kerdezed meg lesheted hogy mikor fog ujra filmet nezni nallad vagy egyaltalan elmenni hozzad...inkabb msnen kerdezd meg...ugyanakkor ha olyan a lany lehet hogy pont azert megy el hozzad;)
tudom eleg zavaros a valasz...bocs:)azert barhogy is dontessz sok sikert xD
köszi a válaszokat, úgy néz ki h jövő héten találkozunk v most hétvégén.
kezd alakulni mert msnen nagyon jól elbeszélgetünk, nyugtattam a volt barátja miatt mert rossz kedve volt, és kaptam róla képeket is amit más nem láthat,
majd írok
bárcsak öszzejönnne :)
Szia, szerintem filmnézés előtt semmiképpen ne kérdezd meg. Esetleg húzódj hozzá közelebb a kanapén és majd látod mi a reakciója.. vagy tedd a karod a háta mögött a háttámlára... innen már adott a dolog sztem:) A diszturbia am egy jó film, odabújós tud lenni ha érted mire gondolok:D Szal inkább figyeld a viselkedését meg a gesztusait a film alatt, és lehet hogy meg sem kell kérdezned tőle.. :)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!