Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti személy szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Clark Kent.. kérdése:

Lányok, ti személy szerint mindenkivel kedvesek vagytok, vagy csak azzal, akiről úgy gondoljátok, hogy megérdemli?

Figyelt kérdés

Tapasztalataim szerint kétféle női típus van.

1. Létezik olyan, aki természetéből adódóan mindenkivel rendkívül kedves. Még a konfliktusokat és a gúnyolódást is szeretetteljesen próbálják megoldani, nem pedig támadással. Ezeket a nőket gyakran félre is értik a férfiak, mivel úgy gondolják ez a nagy kedvesség azért van, mert a lány akar tőle valamit.

2. Ugyanakkor vannak olyan nők is, akik szerint az egymással való szeretetteljes viszony egyfajta adok-kapok üzleti kapcsolat. Ezt jelenti, hogy ha bejön nekik a pasi, akkor rendkívül kedvesek vele, ha nem, akkor vagy bunkóznak, vagy pedig szóra sem méltatják. Másik jellegzetesség, hogy a bunkóságra bunkósággal reagálnak, a normális viselkedésre normális viselkedéssel [ez az ószövetségi szemet-szemért elv]

Te, kedves válaszoló, melyik csoportba sorolod magad? Az 1. vagy a 2.? Esetleg a kettő között vagy?

2015. szept. 6. 21:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
kedves nem vagyok kb csak a barátommal, meg egy-két barátommal. szó szerint egy vagy kettő van belőle. de a tiszteletet megadom ettől függetlenül mindenkinek. nem kezdek el szidni senkit ok nélkül, nem kötözködök, nem bunkózok azzal aki nem jön be, ha hozzám szól válaszolok. ja és bunkó sem vagyok feltétlenül azzal aki bunkó velem. először szembesítem a viselkedésével, ha nem érti ott hagyom szó nélkül.
2015. szept. 7. 00:34
 12/19 anonim ***** válasza:

Egyik sem egyértelműen, én eleve nagyon kedves vagyok mindenkivel, de a gúnyolódást már nem szeretetteljesen oldanám meg. A mindenkivel kedves viselkedéssel sajnos többször volt rossz tapasztalatom már. Pl a nekem szegezett "mit akarsz a férjemtől???" kérdést (semmit, ha nem vennéd észre a társaságban a nőkkel is pont ugyanúgy viselkedem mint a férjeddel), vagy a barátságos (vagy általam csak annak hitt) beszélgetés végén közölte a pasi, hogy "ugorjunk fel hozzád, kedvem támadt hancúrozni" .... miután arról beszélgettünk hogy a felesége meg a gyereke így meg úgy.

És utána meglepődve pislogott és még én voltam a bunkó.

2015. szept. 7. 01:23
 13/19 A kérdező kommentje:

Érdekes válaszok születtek, jó ezeket olvasgatni. :-)

Mindenkinek köszönöm, hogy megosztotta a véleményét!

2015. szept. 7. 01:41
 14/19 anonim ***** válasza:

Inkább a 2.

Nem vagyok Teréz anya, hogy mindenkivel kedves legyek, de a kedvességet nem tekintem üzletnek sem. Nem azért vagyok kedves valakivel, hogy kapjak tőle valamit, hanem azért, mert ő is úgy viszonyult hozzám. Ha bunkó velem valaki, egyértelmű, hogy nem őt helyezem előtérbe.

2015. szept. 7. 16:36
 15/19 anonim ***** válasza:
Inkább a kettő között helyezkedem el valahol, talán inkább a ketteshez állok közelebb. Alapból normálisan viselkedem mindenkivel, aki nem jön be, azt is először mindig kedvesen utasítom vissza, viszont ha értetlenkedni kezd, vagy vádaskodni, vagy hisztizni, akkor előjön a bunkóbbik oldalam. Aki meg alapból úgy kezdi nálam, hogy nem képes megütni egy emberi hangnemet velem szemben, az tőlem ne várjon semmiféle kedvességet.
2015. szept. 7. 17:18
 16/19 anonim ***** válasza:
Az első leírás jellemzőbb rám. És igen, gyakran félreértik.
2015. szept. 7. 18:31
 17/19 anonim ***** válasza:
Olyan a mosdo, amilyen a torolkozo. Alapjaraton mindenkihez eloitelet nelkul, kedvesen allok hozza. De ha latom, hogy a partner ezt nem nezi sokra, akkor egy kicsit felszinesebb leszek. De nem bunko meg ilyenek.
2015. szept. 12. 20:23
 18/19 anonim ***** válasza:
Az 1.csoportba tartozom, sajnos nálam is gyakran félreértik... :\
2015. okt. 1. 21:20
 19/19 anonim válasza:
Én kedves vagyok mindenkivel.Még azzal a fiuval is kedves voltam, aki előző nap összetörte a szívem.Utálok haragot tartani.
2016. júl. 2. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!