Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti személy szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Clark Kent.. kérdése:

Lányok, ti személy szerint mindenkivel kedvesek vagytok, vagy csak azzal, akiről úgy gondoljátok, hogy megérdemli?

Figyelt kérdés

Tapasztalataim szerint kétféle női típus van.

1. Létezik olyan, aki természetéből adódóan mindenkivel rendkívül kedves. Még a konfliktusokat és a gúnyolódást is szeretetteljesen próbálják megoldani, nem pedig támadással. Ezeket a nőket gyakran félre is értik a férfiak, mivel úgy gondolják ez a nagy kedvesség azért van, mert a lány akar tőle valamit.

2. Ugyanakkor vannak olyan nők is, akik szerint az egymással való szeretetteljes viszony egyfajta adok-kapok üzleti kapcsolat. Ezt jelenti, hogy ha bejön nekik a pasi, akkor rendkívül kedvesek vele, ha nem, akkor vagy bunkóznak, vagy pedig szóra sem méltatják. Másik jellegzetesség, hogy a bunkóságra bunkósággal reagálnak, a normális viselkedésre normális viselkedéssel [ez az ószövetségi szemet-szemért elv]

Te, kedves válaszoló, melyik csoportba sorolod magad? Az 1. vagy a 2.? Esetleg a kettő között vagy?

2015. szept. 6. 21:20
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

Még valami:

Ez az egész ugyanúgy elmondható a pasikra is, ilyen szinten inkább az "emberek" kategóriában lenne a kérdés helye.

Viszont most kifejezetten a csajok véleménye érdekel ^^

2015. szept. 6. 21:22
 2/19 anonim ***** válasza:

Inkább az 1. kategóriába sorolnám magam, bár vannak rosszabb pillanataim (bár szerintem ilyenek mindenkinek vannak), amikor meg nem vagyok kedves, csak ha magamra erőltetem. Tényleg volt már, hogy félreértették. :)

Tudom, hogy nem ér visszakérdezni, de amúgy mi a célod ezzel a kérdéssel?

2015. szept. 6. 21:30
 3/19 A kérdező kommentje:

Nyugodtan visszakérdezhetsz. :P

Nincs különösebb célom, csak érdekel.

Bár mókásabb lenne a dolog, ez az egész élőben. Jókat lehetne csevegni erről az egészről. Az emberekhez való viszonyulás egy nagy és érdekes téma.

2015. szept. 6. 21:33
 4/19 anonim ***** válasza:

2.

De nem vagyok bunkó, csak aki nem jön be azzal nem kezdeményezek beszélgetést.

L21

2015. szept. 6. 21:38
 5/19 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a választ. :-)
2015. szept. 6. 21:38
 6/19 anonim válasza:
Én olyan titokzatos féle vagyok. Sokaknak felkeltem az erdeklődesét, de bunkó nam vagyok viszont tudom jelezni hogy elég valakiből. Sokan loholnak utánnam, én viszont senki után. Voltak már kapcsolataim amikre büszke vagyok. Szeretek szerelmes lenni és nem félek az élet ilyen terétől sem!
2015. szept. 6. 21:40
 7/19 anonim ***** válasza:
Alapvetően nem vagyok bunkó senkivel, aki nem ad okot rá, hogy az legyek, de nem vagyok mindenkivel puszipajti. Viszont így is értettek már félre, csak mert nem voltam teljesen jégcsap, sőt, olyan is volt, aki kerítősködni próbált, mert félreértelmezte a viselkedésemet, azért igyekszem odafigyelni, kivel lehetek kötetlenebb és ki az, akivel inkább tartani kell a távolságot.
2015. szept. 6. 21:42
 8/19 anonim ***** válasza:
Totál egyes vagyok, es sajnos ezt altalaban felreertik a ferfiak. De nem akarok es nem is tudok megvaltozni. Inkabb magyarazkodok, ha kell...bar ez sem jobb megoldas, de ez van.
2015. szept. 6. 22:12
 9/19 anonim ***** válasza:
Alapból mindenkivel normális, kedves vagyok, de ha nekiállnak kötekedni, akkor nem leszek tovább kedves. Szóval az vagyok, amíg ki nem húzzák a gyufát nálam.
2015. szept. 6. 22:19
 10/19 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Én kedves vagyok mindenkivel, amíg a másik fél megadja a maximális tiszteletet. Onnantól kezdve, hogy tiszteletlen, tolakodó, bunkó, agresszív nálam elásta magát, és én sem fogok jópofizni, függetlenül attól, hogy néz ki.
2015. szept. 6. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!