Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti személy szerint mindenkivel kedvesek vagytok, vagy csak azzal, akiről úgy gondoljátok, hogy megérdemli?
Tapasztalataim szerint kétféle női típus van.
1. Létezik olyan, aki természetéből adódóan mindenkivel rendkívül kedves. Még a konfliktusokat és a gúnyolódást is szeretetteljesen próbálják megoldani, nem pedig támadással. Ezeket a nőket gyakran félre is értik a férfiak, mivel úgy gondolják ez a nagy kedvesség azért van, mert a lány akar tőle valamit.
2. Ugyanakkor vannak olyan nők is, akik szerint az egymással való szeretetteljes viszony egyfajta adok-kapok üzleti kapcsolat. Ezt jelenti, hogy ha bejön nekik a pasi, akkor rendkívül kedvesek vele, ha nem, akkor vagy bunkóznak, vagy pedig szóra sem méltatják. Másik jellegzetesség, hogy a bunkóságra bunkósággal reagálnak, a normális viselkedésre normális viselkedéssel [ez az ószövetségi szemet-szemért elv]
Te, kedves válaszoló, melyik csoportba sorolod magad? Az 1. vagy a 2.? Esetleg a kettő között vagy?
Még valami:
Ez az egész ugyanúgy elmondható a pasikra is, ilyen szinten inkább az "emberek" kategóriában lenne a kérdés helye.
Viszont most kifejezetten a csajok véleménye érdekel ^^
Inkább az 1. kategóriába sorolnám magam, bár vannak rosszabb pillanataim (bár szerintem ilyenek mindenkinek vannak), amikor meg nem vagyok kedves, csak ha magamra erőltetem. Tényleg volt már, hogy félreértették. :)
Tudom, hogy nem ér visszakérdezni, de amúgy mi a célod ezzel a kérdéssel?
Nyugodtan visszakérdezhetsz. :P
Nincs különösebb célom, csak érdekel.
Bár mókásabb lenne a dolog, ez az egész élőben. Jókat lehetne csevegni erről az egészről. Az emberekhez való viszonyulás egy nagy és érdekes téma.
2.
De nem vagyok bunkó, csak aki nem jön be azzal nem kezdeményezek beszélgetést.
L21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!