Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! A flegmatikus személyiségtípusú fiúk/férfiak mennyire jönnek be nektek?
nekem bejön, sőt
ilyenkor azt érzem, hogy valamilyen titkot meg kell fejtenem, és ha sikerül kiváltságos helyzetbe kerülök
meg néha azzal ámítom magam, hogy majd én megváltoztatom, de ma már tudom, hogy ilyen nincs
Úgy érzem Havas Henrik nagy sztár lenne az itteni ők körében.
Meg Csermust... Meg Fridi... meg a többi flegma szararc.
Attól még, hogy valaki nyugodt, visszafogott, higgadt, még nem lesz flegma. Az előbbi három tulajdonság számomra pozitív. De a lusta, flégma, nehezen motiválható embereket nem szeretem sem férfiben, sem nőben, az ilyet igyekszem elkerülni, nincs fölösleges energiám és időm, hogy ilyen emberekre pazaroljam.
Szóval a kérdésedre: a flemga férfiak kifejezetten taszítanak.
#Clark Kent
Úgy látom félreértetted a kérdést.
A manapság szlegnben bunkóra használt "flegma" szónak köze sincs a "flegmatikus" temperamentumhoz.
A flegmatikus temperamentumú férfiak(mint én) egy cseppet sem bunkók, sőt épp ellenkezőleg , visszafogottak, kimértek, higgadtak vagyunk stb., mint azt a magyarázatban fel is soroltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!