Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imponálna ez nektek lányok?!
Sziasztok!
Ha egy egyetemista srác (20éves) pilóta jogsit csinálni, (kis egymotoros repülőre, /PPL/) az pl. kizáró ok lenne nektek ismerkedéskor? vagy esetleg jó pont lenne stb?
Normális válaszokat köszönöm!!
"Hát igen, a repülős "borzasztóan veszélyes" dolog...."
A szövegértéssel gondjaid lehetnek, ugyanis én nem írtam, hogy a repülés túl veszélyes sport, és emiatt nem tetszene. Alapvetően nem tartom veszélyesebbnek a vezetésnél, bár nagyobb az esély a halálos balesetre a magasság miatt. Amúgy az egyetlen pilóta, akit ismertem, szintén hobbiból kezdte, sikeres műrepülő lett, nemrég lezuhant és meghalt. Szóval mindent összevetve a bélyeggyűjtésnél azért veszélyesebb, ne kergessünk illúziókat.
Nem az, hogy abban a szent pillanatban ki kell guglizni egy pilótavizsga árát, hanem egy csomóan itt verik magukat, hogy "hámánhonnankénetudni", és gondoltam, elmesélem, hogy átlagos intellektussal is rá lehet jönni, hogy nem olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!