Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Imponálna ez nektek lányok?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imponálna ez nektek lányok?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ha egy egyetemista srác (20éves) pilóta jogsit csinálni, (kis egymotoros repülőre, /PPL/) az pl. kizáró ok lenne nektek ismerkedéskor? vagy esetleg jó pont lenne stb?

Normális válaszokat köszönöm!!

2015. szept. 3. 21:33
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
56%

Nem imponálna, már miért lenne ez plusz pont..? Alapból tériszonyom van, nem szeretem a repülést, mindig az van bennem, hogy lezuhan a gép. Maximum érdekesnek találnám, mert nem nagyon találkoztam még olyan sráccal, akinek pilóta jogsija van, de ennyi. Miért kéne ebből rögtön a pénzre következtetni?

Bár látom néhány ember megint okosabbnak hiszi magát és jobban tudja kinek mi az imponáló..Miért is nem lepődök meg.

2015. szept. 4. 00:32
 22/32 anonim ***** válasza:
51%

"Gondolhatod, hogy nem az átlag ember hobbija a repülőzés. Amikor félórás városnézéses repülésért egy-két helyen méltányos áron elkérnek 20 ezret."

Honnan tudjam, hogy nem az átlagember hobbija, ha semmit nem tudok róla? Honnan tudjam, mennyi a városnézés? Neked tanították suliban?

32 ezer forint? Az nem sok. Mármint úgy magában, mivel repülni nem akarnék, bármennyi sok lenne érte, de olyan dologért, amit akarok, nem sok a 32 e.

2015. szept. 4. 01:03
 23/32 anonim ***** válasza:
10%
Hulyeleany feloraert urisport most gondolj bele aki naponta több órát repked. Az any@dlikaba nincs annyi pénzed te nem sok....
2015. szept. 4. 02:23
 24/32 anonim ***** válasza:
0%

"Egyedül az lenne hátrány, ha veszélyes sportot űznél. "

Hát igen, a repülős "borzasztóan veszélyes" dolog....

2015. szept. 4. 04:51
 25/32 anonim ***** válasza:
*repülés
2015. szept. 4. 04:51
 26/32 anonim ***** válasza:

Semleges dolog lenne, nem különösebben érdekelne.

Egyébként meg én sem tudom, mennyibe kerül pilótajogsit csinálni, én sem kerestem rá soha, mert soha nem is érdekelt.

2015. szept. 4. 09:52
 27/32 anonim ***** válasza:

Amikor csajozni akarsz ezzel a szöveggel kérdező, azt ne felejtsed el megemlíteni, hogy 1,4-2 millió Ft között van a tanfolyamod és ezt a havi zsebpénzedből fizetted ki.

Amennyiben nem vagy a világ rondája talán lesz esélyed pin4ra.

2015. szept. 4. 11:22
 28/32 anonim válasza:
Nekem nagyon mindegy. Kit érdekel. Már nem azért nehogy megsértődj nem úgy értem!! Egyébként ha drága a hobbid az elsőre ha még vki nem ismer azt jelenti gazdag vagy és a gazdag srácokra buknak a csajok!!!
2015. szept. 4. 14:34
 29/32 anonim ***** válasza:

Na, aki azon hőbörög, hogy már honnan kéne tudni azt, mennyibe kerül egy pilótajogsi vagy egy városnézés:

egye fene, nem néz utána (bár az internet és a google előtt ülve nekem ez inkább ilyen "hülye vagyok, büszke vagyok rá" attitűd, amitől viszont a falnak megyek), de csak képzeljük el, mennyibe kerül egy B kategóriás vezetői engedély megszerzése. 100 fölött, ugyebár. Sima autó. Na ha csak abba belegondolunk, hogy egy ilyen kisrepülőt mennyibe kerül megtankolni, már könnyen belátható, hogy nem az uzsipénzt áldozza rá, aki megcsinálja. Emellett mennyi engedélyt, egészségügyi és műszaki papírt be kell hozzá szerezni. Nyilván egy repükőre nem úgy ülsz fel, hogy "akkómennyünk", hanem az azért felelősségteljesebb még egy autónál is.

Szóval lehet hőzöngeni azon, mennyire nem kell tudni egy pilótaoktatás költségeit, de gondolkodni is lehet. Azt mondjuk ajánlom. Eddig még mindenkinek bevált.

2015. szept. 4. 15:22
 30/32 anonim ***** válasza:

Utolsó, nem tudom, te hogy vagy vele, de én olyan dolgokon szoktam gondolkodni, amik érdekelnek. Mivel nem érdekel a repülés (és kisvárosi vagyok, nálunk nincs sétarepülés meg ilyen úri dolgok), nem fogok magamtól nekiállni azon filózni, hogy vajon mennyibe kerül a pilótatanfolyam, és nyilván sejtem, hogy drágább, mint egy autós jogsi, de arról már nincs fogalmam, hogy a drágább 300-400 ezret, vagy 5-10 milát jelent, márpedig elég sok különbség van a kettő közt ugyebár. Az második kategóriához azért jobb anyagi helyzet szükségeltetik, az elsőt előbb-utóbb kicsengeti az átlagember is, ha nagyon akarja és keményen spórol rá.

Ha egy pasi odajönne hozzám, és azt mondaná, hogy ő pilóta lesz, az előbbi okokból kifolyólag nem az jutna eszembe, hogy akkor ő most valami milliomospalánta. Ha érdekelne a pasi, összeszednék némi tudást a hobbijával kapcsolatban, de azt csak utólag lehet ugyebár, ott helyben pont fingom nem lenne róla, mert nem állnék neki guglizni, ha épp beszélgetünk. Ha meg nem érdekel a pasi, akkor nem pazarolnám az időmet ilyen kutatásokra.

2015. szept. 4. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!