Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit érez irántam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit érez irántam?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki már 3 éve tettszik. Mostanában viszon folyton a "menő" lányokkal lóg, mert a legjobb haverja is folyton ezt csinálja. Velem meg 3 éve folyton ezt a hülye kis "játékát" űzi... egyszer átkarol, és hülyül velem, aztán folyton bohóckodik, és mosolyog előttem. Ha ezt befejezte megy a "menő" lányokhoz, és őket ölelgeti stb... aztán ha meg kérdez tőlem vmit sulival kapcsolatban, de nem figyeltem, és nem tudtam, erre lehülyéz és elmegy... álltalában ezeket egy nap alatt csinálja! És már folyton próbáltam elfolytani, hogy tetszik, mert van egy másik lány aki szerintem bejön neki...de sosem sikerült teljesen, és nem értem hogy ő mit érez irántam, és mit akar. Csak mint barát, jófejnek tart, vagy utál??!! (remélem nem) nem értem!! lécci segítsetek!! L/13
2010. márc. 11. 15:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Az a fiu egy kis eretlen fasz. Tudod mikor hulyezne le engem, utanna vagy elotte meg allna neki olelgetni? Hat legyen mar benned tartas! Tudom, hogy nehez, 13 evesen en is el-el olvadtam meg egy pillantastol is, de most tenyleg! Ha kicsit is komolyan venne, nem tenne ezeket veled. En a szerelmi vallomast is megtartanm magamnak, hacsak nem akarod, hogy rohogjon rajtad a meno csajokkal egyutt. 25/L
2010. márc. 11. 15:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak szórakozik veled. Próbálj más fiú után keresgélni.
2010. máj. 11. 16:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát nézd, a leírtak alapján szerintem semmit nem érez sajnos irántad. De ha kell neked, szerintem ne habozz, de ne is vallj neki szerelmet, mert ő még nagyon "gyerek".
2010. máj. 11. 16:34
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2010. máj. 11. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!