Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez mindegyik társkeresőn így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mindegyik társkeresőn így megy?

Figyelt kérdés

Most először regisztráltam fel egy társkeresőre, és eléggé meglepődtem. Belépésemtől számítva fél percen belül, már rengetegen megnéztek, írtak üzenetet, és küldtek jelzést, hogy randiznának velem. Pedig a koromon és a nememen kívül semmilyen adatot nem töltöttem fel, nemhogy képet.

Biztos naiv vagyok, de én kép meg egyéb infó nélkül senkivel nem mennék el. Ha ez mindenhol így meg, hagyom inkább a csudába.

L

2015. aug. 30. 19:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%
Igen, mert társkeresőkön kb. 10x annyi férfi van, mint nő.
2015. aug. 30. 20:12
 12/15 A kérdező kommentje:

Hát igen, de már leszűrtem a tanulságokat.

Kösz mindenki!

2015. aug. 30. 20:25
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen általános, vagyis én nem ezt tapasztaltam, de valószínű, hogy manipulálják ezeket az oldal moderátorai. Én is régebben felregisztráltam egy oldalra, fel is töltöttem 2 képet, aztán 1-2 nap után nem nézegettem amíg be nem léptem az emailembe. Csomó levelet kaptam, hogy xy kapcsolatba akar lépni veled, ennyi ember küldött üzenetet, hát mondom ezt megnézem, és közben kiderült, hogy volt 2 darab üzenetem, de ha 5nél többet akarsz megnézni, akkor fizetni kell érte. Közben meg halomra kaptam az oldaltól az értesítőket, hogy mennyi ember akar megismerni. Szerinted?:D
2015. aug. 30. 20:41
 14/15 anonim ***** válasza:

Igen, mindegyiken, mivel nőből alig van, férfiból meg van ötszázezer.

Épp ezért van, hogy egy nőnek írnia se kell, lesz kiből válogatni. Egy férfi meg írhat másfél milliárd levelet, egyre se kap választ soha.

2015. aug. 31. 00:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Aki komolytalannak tűnik, azzal ne ismerkedj
2015. szept. 1. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!