Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csúny beszéd mennyire zavar?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúny beszéd mennyire zavar?

Figyelt kérdés

Sziasztok az lenne az én problémám h sokszor beszélek csúnyán:S Volt már hogy barátom azért szakított velem, mert a szülei előtt is csúnyán beszéltem. Ez vmi ösztönös nálam és nem tudom leküzdeni.

Titeket mennyire ábrándítana ki ha 1 csinos lány csúnyán beszélne?? :(

Kort és nemet is lécy!

2010. márc. 11. 14:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
72%
Eléggé alpári dolog, engem nem zavarna, viszont ha egy rokonom előtt égetne egy ilyen valszeg én is szakítanék.
2010. márc. 11. 14:18
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
Még akkor is zavar a folytonos káromkodás, ha az illetővel semmilyen kapcsolatban nem állok. Szokj le róla, ha nem szeretnéd, hogy bunkónak tartsanak a fiúk. Vagy legalább a szülők előtt fogd vissza magad.
2010. márc. 11. 14:23
 3/17 A kérdező kommentje:
Igazából szókimondónak tartanak :)
2010. márc. 11. 14:24
 4/17 anonim ***** válasza:
Te csak azt hiszed, hogy szókimondónak tartanak. csak udvariasak.
2010. márc. 11. 14:33
 5/17 anonim ***** válasza:
Hát az egy dolog, de nem mindegy, hogy milyen szavakat mondasz ki. PL nem kéne az "anyósék" előtt: b*zdmegelni meg hasonlók.
2010. márc. 11. 14:37
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
2010. márc. 11. 14:38
 7/17 anonim ***** válasza:

én is néha szokta káromkodni..de csak ha olyan a helyzet..szal nem minden 3. szavam ba zd meg..és a barátom szülei előtt sem mondok soha olyat..

de sztem szüleidtől hallhatod folyton..azért "tünik " természetesnek neked, vagy közeli környezeted...

és az ha vki alpári..az tényleg nem szókimondó..káromkodás nélkül is ki lehet fejezni akármit

18/L

2010. márc. 11. 14:38
 8/17 anonim ***** válasza:
48%
F0s0k rá b@zmeg, én is g eci ocsmányul beszélek. Sz@rd le, ha valakinek nem tetszik
2010. márc. 11. 14:58
 9/17 anonim ***** válasza:
Visszataszító a kommented. Én is otthagynálak ezért a stílusért. De ha neked ez így jó akkor ne sírj ha kidobnak, ha változni meg nem akarsz. Mert ugye ahhoz erő és odafigyelés kell.
2010. márc. 11. 15:05
 10/17 anonim válasza:

XD

El is képzeltem ezt a jelenetet:

A csaj beállít pasijával a fiú szüleihez.

-Szia Apa,szia Anya ő a barátnőm Xy!

-Szia én vagyok Xy!

-Ok bazzeg én meg a király,és ha nem kussoltok f@szt tolok a szátokba

2010. márc. 11. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!