Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha nem megy az internetes ismerkedés?
Nem vagyok egy nagymenő, ki ha én nem nagyképű pasi és nem is járok el bulizni sem. Fesztiválok, koncertek mondjuk jöhetnek. Mégis azt érzem, hogy személyesen sokkal több esélyem van az ismerkedésre, mint az interneten. Pár napja összebarátkoztam egy nővel és eljött velem sétálni pedig egyáltalán nem kellett magam összetörnöm, hogy elkísérjen az autóig. Mégis az internetes ismerkedést erőltetem. Miért lehet ez? Valaki hasonló helyzetben?
Meg annyit hogy vicces vagyok, jó a humorom, de egyszerűen internetes beszélgetésekkor eléggé sablonossá válik az egész, nem látom a partnerem arcát és nem megy a humor sem.
Nekem sem ment az internetes ismerkedés, pont a személytelensége miatt, meg hogy annyira nulla információ alapján kell dönteni, hogy valaki bejön-e vagy sem...
Próbáltam jó ideig, lett pár randim is, de végül személyes ismerkedésből lett párom.
Ami a neten megy, az fényévekre van az ismerkedéstől.
Több 100 normális hangvételű levélre képtelenek visszaírni, vagy ha vissza is írnak, akkor 1-2 levélváltás után eltűnik a másik fél.
Ez inkább húspiac, ahol ha nem tetszik az áru kinézete, akkor továbbállok szó nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!