Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hivjam el egy talalkozasra?
Figyelt kérdés
Facebookon ismertem meg egy lanyt, nem tarskeresoztem meg semmi ilyesmi, de igy 2honap utan nagyon szimpatikus lett. Mindenrol beszelgettunk es szivesen megismernem elobe milyen mert azert irni csak masabb. Multkor szoba is hozta hogy hamarosan talizhatnank csak osszekell szednie magat, parnappal kesobb megkerdeztem hogy mikor tali, de azt valaszolta hogy julius elejeig mar nem is er ra, meg gyakorlatilag augusztusban sem, ( csak akkor miert mondta a hamarosant). Napi szinten beszelgettunk de vagy 3napja nem ir pedig regen mindig lelkesen irt. 3napja chaten szivatgattuk egymast es egy szivecskevel koszontem el tole, lehet hogy emiatt? Pedig havernak is van amikor kuldok megsem vagyok meleg :D. Irtam tegnap en, de azt mondta hog faradt meg minden, beszelgettunk picit ( semmi hangulati valtozas) aztan el kellett mennie... Most mivan? :D2014. jún. 23. 23:41
1/20 A kérdező kommentje:
Elnezest a helyesirasert, egy picike mobilbillentyuzetrol irtam, amugy 18/f
2014. jún. 23. 23:42
2/20 anonim válasza:
ne hívd el, nincs értelme, úgy is kikosaraz a pébe, esélytelen
3/20 anonim válasza:
Akkor majd találkoztok szeptemberen, vagy soha.
4/20 A kérdező kommentje:
Kosz hogy irtal, de picit bovebben?:)
2014. jún. 23. 23:44
5/20 A kérdező kommentje:
Igazabol a kerdes inkabb az hogy erdemes-e elhivni. Mert en is kitudom szamolni, hogy ha nyaron nem er ra akkor szeptemberben :D most fokepp inkabb lanyok valaszai/velemenyei erdekelnek
2014. jún. 23. 23:46
6/20 anonim válasza:
Egyszer még kérdezz rá, hogy akkor szeretne-e találkozni, ha igen, kb. mikor érne rá pár órára? Ha nem válaszol rá konkrétan, és az utána lévő napokban sem mutat érdeklődést, hagyd.
7/20 anonim válasza:
nem érdemes elhívni, bm esélytelen nem fogod fel?? magadnak okozol csak vele fájdalmat, úgy is visszautasít a ge*ibe
8/20 A kérdező kommentje:
Most mi a bajod? :D elsore is ertettem mit mondasz :D
2014. jún. 24. 00:00
9/20 anonim válasza:
6-os vagyok, és lány. Ha 2 hónapig beszélgetnék valakivel napi szinten(!), és aztán a találkozás gondolatára hirtelen hárítanám a dolgot, valószínűleg azért tenném, mert megijedtem. (Nem vagyok ilyen, exemmel is ugyanígy jöttem össze, neten keresztül. Egyszerűen csak próbálok a csaj fejével gondolkozni, 3 hónap azért nem kevés idő, és ha tényleg naponta beszélgetett a kérdezővel, az talán nem véletlen.)
Ezért tanácsoltam, hogy még egy kérdés erejéig "pazarold" rá az időd, de ha arra sem válaszol egyértelműen, akkor hagyd.
10/20 A kérdező kommentje:
Ja es azt mondta miutan megkerdeztem, hogy nem lesz otthon juniusban de majd kitalaljuk mert meg barmi valtozhat. Habar lehet en is hasonlo dumat mondanek:D de az erdekesebb az hogy nem ir vmiert, valaszolninvalaszol, de nem erdeklodik mint regen, elnezest hogy ennyit hisztizek csak mar keso van es gondolkodas nelkul irok mindent :D
2014. jún. 24. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!