Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hivjam el egy talalkozasra?
Figyelt kérdés
Facebookon ismertem meg egy lanyt, nem tarskeresoztem meg semmi ilyesmi, de igy 2honap utan nagyon szimpatikus lett. Mindenrol beszelgettunk es szivesen megismernem elobe milyen mert azert irni csak masabb. Multkor szoba is hozta hogy hamarosan talizhatnank csak osszekell szednie magat, parnappal kesobb megkerdeztem hogy mikor tali, de azt valaszolta hogy julius elejeig mar nem is er ra, meg gyakorlatilag augusztusban sem, ( csak akkor miert mondta a hamarosant). Napi szinten beszelgettunk de vagy 3napja nem ir pedig regen mindig lelkesen irt. 3napja chaten szivatgattuk egymast es egy szivecskevel koszontem el tole, lehet hogy emiatt? Pedig havernak is van amikor kuldok megsem vagyok meleg :D. Irtam tegnap en, de azt mondta hog faradt meg minden, beszelgettunk picit ( semmi hangulati valtozas) aztan el kellett mennie... Most mivan? :D2014. jún. 23. 23:41
11/20 anonim válasza:
Én meg már nem nézem, mit írok. :) 2 hónapot akartam írni, csak siettem...
12/20 A kérdező kommentje:
6os nagyon koszonom a valaszodat, sokat segitett:)) csak az zavaros nekem, hogy regen barmit mondtam hogy oda meg ide elkene menni mindenre azt valaszolta hogy "en benne vagyok! :D" meg vegulis o irta eloszor hogy talizni kene, nem ertem a noket...
2014. jún. 24. 00:06
13/20 anonim válasza:
:D Teljesen megértelek, sokszor én sem értem magunkat, és magamat sem. :) Esetleg írj neki egy picit hosszabb, és mindenképpen nyugodt hangvételű üzit, hogy nem megijeszteni akartad, egyszerűen csak úgy gondoltad, hogy 2 hónap után akár személyesen is beszélgethetnétek. Aztán majd kiderül, hogy ő konkrétan mire gondolt, hátha picit megnyílik ennek hatására és visszatér a "régi" énje. (Egyébként nem lehet, hogy elutazott valamerre, vagy valami programja akadt mostanában, és azért nem ír? Bár akkor talán azt is a tudtodra adta volna... :/)
14/20 anonim válasza:
Ameddig nincs konkrét simán rámondja, hogy igen, szerintem is megijedt hirtelen (én is magamból indulok ki :'D), még azért tényleg próbálkozz ôt elhívni, az elsô talalkozas csak a nehéz :) és lehet tényleg elfoglalt.
15/20 A kérdező kommentje:
Irta ugy egy par napja, hogy balcsira megy de utana meg volt ideje apjaval kocsmaba menni -.- lenyegtelen :D, meg amugy is csak egy talira gondoltam ahol jot dumcsizunk, nem akarok semmi komolyabbat meg egyenlore, elvegre meg a hangjat se hallottam, csak a beszeletesekbol kialakult rola egy kep a szemelyisegerol, es erdekel hogy ettol mennyire kulonbozok a valosagban, es ki tudja mi lesz a legvege...:) es tenyleg nagyon koszi ezt a fel orat amit ram szantal :))
2014. jún. 24. 00:19
16/20 anonim válasza:
Igazán nincs mit, remélem, hogy végül összejön a tali és minden jól alakul. Majd írd meg, ha lesz valami eredmény. :)
17/20 A kérdező kommentje:
Rendben, irok majd mindenkepp, vagy itt vagy privatot :)
2014. jún. 24. 00:29
18/20 anonim válasza:
nekem ugyanez volt csak fiúval. bejelölt, rengeteget dumáltunk, én meg beleéltem magam ebbe az egészbe, talán erőltettem is a dolgot, így most pár hónappal később már sértegettük is egymást, szóval azt tudom neked tanácsolni, hogy amit erőltetni kell, azt inkább hagyd.
19/20 anonim válasza:
Kérdező, én ezt akkor csináltam, mikor nem szerettem volna még egyenlőre kerek-perec kijelenteni, hogy agyő!
De nem tudom itt is ez van-e!
22/L
20/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :), hát ja, de már annyit beszéltünk, hogy élőbe semmit nem tudnánk már :D, nyilván túlzok, mindenesetre türelmes vagyok :)
2014. jún. 24. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!