Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam el randira? Vagy ne is randival kezdjem? (többi lent)
Figyelt kérdés
Jár a szomszéd osztályba egy lány, aki nagyon tettszik. Amióta megismertem, mindig kicsit olyan elérhetetlennek tekintettem rá. Számomra valahogy mindig tabu volt, mert túl tökéletes, alig alig mertem megszólítani... Nem is nagyon ismerjük egymást, igazából csak köszönünk egymásnak, és kb ennyi. Az volna a kérdésem, hogy elhívhatom-e randira már most? vagy inkább csak beszélgessek vele, amíg jobban meg nem ismerem? Előre is köszönöm szépen :) 16 f2014. máj. 21. 18:28
1/2 anonim válasza:
beszélgessetek, próbálj vele kettesbe lenni ha tudsz, aztán csak hívd el találkozni mint haver.. és utána szerintem mehet.
2/2 anonim válasza:
Mintha magamat látnám 16 évesen... Figyi én a randival pofára estem... azóta tudom, h van egy bizonyos 3szög melynek csúcsaiban a kommunikáció, a vonzódás, és a realitás áll. Ha bármelyik csúcsát növeled akkor a többi is nőni fog, pl.: ha többet beszélgetsz vele nőni fog a realitása(valós elképzelés) veled kapcsolatban, és a vonzódása is emelkedni fog. 19/f most boldog párkapcsolatban vok vele 2 éve... Sok sikert és ha valakinek segítettem nyomjon már egy hasznos bigyuszt...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!