Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti első randira mibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti első randira mibe szoktatok menni?

Figyelt kérdés

Szerintetek egy farmer, valamilyen egyszerűbb felső, rá egy blézer magassarkúval meg kiegészítőkkel megfelelő?

Nem akarom, hogy túl kihívó legyek.

Ti mibe szoktatok menni? :)

2014. máj. 21. 17:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy átlagos ruhába!!! A 2. randin legyél szebb. :)
2014. máj. 21. 17:28
 2/3 Andrea Henrietta ***** válasza:

farmer egyszerű felsővel és magassarkúval nem mindig jó párosítás. Sok mindentől függ, de ha passzolnak (esetleg elegénsabb a felső ami megy a cipőhöz), akkor miért ne, főleg ha ilyen a stílusod/ egyéniséged.

Én általában szoknyában megyek randira, de csak azért mert olyan a stílusom.

Első randira MINDENKÉPP KÉNYELMES darabokat válassz. Lesz elég izgulnivalód a nélkül is hogy folyton azon rágódnál, nem e csúszott félre gy két pánt vagy valami. Sok sikert. És add önmagad!!

2014. máj. 21. 17:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Én télen randiztam utóljára, bokacsizmát, farmert, és egy egyszerű pulcsit vettem fel (najó, a táskám elég szép volt!:D). Sikerrel jártam, mert később is találkoztunk. Szerintem annyira nem kell kiöltöznöd. Itt a jó idő, egy csini szoknya szerintem mehet. A magassarkú meg program függő (ha sokat gyalogoltok, nem lesz jó).
2014. máj. 22. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!