Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Számít bármit is az öltözködés?
10-essel értek egyet.
Számít pontosan olyan szinten.
De ha te márkára gondolsz, meg hogy az kínaiból van vagy egy drága ruhaboltból, meg divatra akkor nem.
Engem nem érdekel, hogy márkás-e a ruhái vagy sem. A lényeg az amit hord az jól álljon neki és tiszta, illatos legyen. Pl ha melegitő nadrágba van akkor ne legyen már bolyhos olyan szinten, hogy messziről látszodjon. Vagy hordja otthon vagy bolyhozza le. Viszont, aki szegény az látszik rajta, és láttam és ismerek is olyant aki elég szegény... nem túl szépek a ruhái, a cipője kezdett már szét menni és eléggé feltünő volt, ha volt egy új ruhája akkor legtöbbször abba volt, általában 1-2 ruhában mozogtt, DE nem indok arra, hogy ne ismerjem meg a kedves lányt, ha össze jönnénk akkor úgyis segíteném. Nekem az alak olyan szinten fontos, hogy ne legyen kövér. Ha van rajta kis felesleg, kis hasa pl. az nem zavar. És elnézést kérek most a kövér lányoktól, de ez van... Nagyjából ennyi!
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!