Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira ti hogy szoktatok öltözni?
A randitól függ! Extrém sportos randira még soha nem öltöztem ki, teázóba teljesen hétköznapian, lehet nem a legfelső pólót veszem ki hanem megnézem az első 5-öt, és hangulatnak megfelelően választok, esetleg ha étteremben (első randin ritkán fordult elő) akkor természetesen megint más.
De sose úgy gondoltam egy randira, hogy én eladni akarom magam..:) Magamat akarom adni, hisz utána a hétköznapokban is pont ugyanolyan leszek, miért "hazudjak" már a legelső alkalommal? (Ez nem azt jelenti, hogy nem a legjobb énem hozom, de akkor azt a szintet utána is megpróbálom tartani)
Sok mindentől függ.
A mindennapokban is inget hordok, így ez a rész nem kérdés. De ha a randi kifejezetten valami sportosabb, kötetlenebb alkalom, akkor nem megyek oda ingben, inkább egy póló ing, és semmiképpen nem kezdenék hirtelen teljesen másként öltözni, mint amit a megszokott, tehát ha pólót és farmert hordasz a hétköznapokban, akkor vegyél fel egy lazább stílusú inget vagy póló inget, de ne jelenj meg a legjobb öltönyödben feszengve (kivéve ha mondjuk színházba mentek vagy ilyesmi).
Nálam van egy törvény miszerint sehova nem megyek ahova nem lehet rövidgatya-pólóban elmenni.
Mivel bírósági tárgyalásra is így mentem ezért a kérdésedre a válasz szintén rövidgyatya-póló-strandpapucs.
Ha olyan kedvem van felhívom a csajt azzal a szöveggel hogy ugye nem akarsz kiöltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!