Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti, hogy reagáltok ezekre?
Ezek alapján döntök:
-van e párkapcsolatom vagy sem
Ha van valakim érthető, ha visszautasítom
-ismerkedek e már valakivel
Ha igen, akkor nem szeretném két végén égetni a gyertyát
Ha normálisan hív el randira, nekem teljesen mindegy, hogy interneten teszi vagy személyesen.
Jobb azért, ha beszéltünk már pár szót. Amennyiben egy régi barát, ott kapásból el tudom dönteni, hogy eltudok e képzelni vele többet vagy sem.
ha neten ismerkedünk akkor minimum pár nap beszéljünk pár órát, folyamatosan... én utálom ha egy nap ír a pasi 10 mondatot és azt várja hogy ájuljak el tőle, aztán rögtön erőlteti a randit. ha neten nem tudunk pár órát beszélni akkor élőben se fogunk tudni. meg nekem fontos hogy a barátommal bármiről tudjak beszélni.
ha mondjuk elhív az utcán valahova és annyira szimpi hogy akkor rögtön beülök vele valahova (ilyen még nem fordult elő) az persze más, de ha akkor nem érek rá és csak elérhetőséget cserélünk akkor is örülnék ha beszélnénk pár napot előtte.
A barátaimmal nem randiznék. Akitől többet szeretnék, de ő nem tőlem, azzal nem tudok barátkozni.
Ha neten ismerkedek meg valakivel, előtte beszélgetnék vele többször is, hogy megismerjem valamennyire. Addig, amíg el tudom dönteni, hogy szimpatikus-e vagy egyáltalán el tudok-e képzelni kettőnk között bármiféle kapcsolatot (baráti -nem baráti)
Személyesen kisugárzás alapján döntök, hogy kivel randizzak. Nem csak a külsőre gondolok, hanem inkább megérzésre. Alapvetően úgy gondolom, hogy esélyt adnék olyan férfinak is, aki nem igazán az esetem külsőre.
Lehet, hogy a személyisége olyan, hogy el tudok vele képzelni egy kapcsolatot. Például egy számomra átlagos külsejű fiúval is randiznék (gondolok itt arra, hogy nem vonzódom hozzá az első pillanattól kezdve, olyan "semmilyen" számomra)
Engem leginkább azzal nyer meg valaki, ha elémáll és szemtől szembe megkérdezi, hogy elmegyek-e vele egy randira. Az olyan pasikkal, akik gyávák és a barátaikat küldik hozzám, hogy kérdezzenek meg, vagy egyéb ilyen módon kérdeznének meg, tuti, hogy nem randiznék.
Egy férfi legyen már annyira tökös, hogy elhív egy lányt randizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!