Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, nálatok ez mit jelent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nálatok ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Szóval az ,hogy sokat néztek egy lányt.Például suliban a szünetben előttetek megy el és végig nézitek amíg el nem megy.Vagy mentek arra fele amerre áll,és csak rá néztek,amíg el nem mentek mellette.

Lécci írjatok válaszokat,mert már harmadszorra írom ki a kérdést!!!

2010. márc. 10. 17:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
36%

hát h hűűű de jó csaj:D

először megnézem az arcát, mellét , a feneket, majd a lábát, délután meg rá verem kixD

2010. márc. 10. 20:54
 12/18 anonim ***** válasza:
51%
én azért nézem oket mer mindenféle pózban elképzelem, meztelenül meg ahogy nyög meg minden! meg akarna sunázni tuti bejössz neki! hajrá
2010. márc. 10. 23:10
 13/18 anonim ***** válasza:
32%
Azt h meg akar baszni
2010. márc. 11. 14:10
 14/18 anonim ***** válasza:

Barom állatok -.- úgy rühellem ezeket az embereket akik ilyen bunkó válaszokat írnak...-.-

Nos,az a lényeg h teccel neki :)

rEnEgAdE'

2010. márc. 11. 15:58
 15/18 anonim ***** válasza:

Én alapból akkor nézek majdhogynem folyamatosan egy lányt, ha tetszik. De hála az elveimnek és a "jó híremnek" - nem vagyok verekedős, de vannak balhéim - így nehezebb. Én ilyenkor azért is nem lépek, mert nem óhajtom bajba sodorni a lányt. Ha ő - ez esetben te - lép/lépsz akkor tudatában vagy ezeknek a dolgoknak.

18/F

2010. márc. 12. 19:29
 16/18 anonim válasza:
Szerelmes vagy te zizi
2010. márc. 13. 20:53
 17/18 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező nállamis van ilyen még mindig én is szeretem t deőis engem ésfolyamatosan néz és odjön hozzám de aztán félés elmegy megakar szólítani de nem mert biztosan tetszel neki!Te szólítsd meg!
2010. márc. 14. 10:23
 18/18 anonim válasza:
velemi is van ez 1 sráccal de ő nem végignéz rajtam hanem a szemembe néz és ezt bírjuk akár 2 percig is csinálni-nem lehet rajta kiigazodni-de rendszerint ienkor teccel neki és nem csak az jár az eszébe h meg akar b*szni.a másikfajta meg az ha megnézi mien asegged meg stb.de azt általában megérzik a lányok(vagyis mi:D) h mikor meik.
2010. márc. 14. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!