Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, nálatok ez mit jelent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nálatok ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Szóval az ,hogy sokat néztek egy lányt.Például suliban a szünetben előttetek megy el és végig nézitek amíg el nem megy.Vagy mentek arra fele amerre áll,és csak rá néztek,amíg el nem mentek mellette.

Lécci írjatok válaszokat,mert már harmadszorra írom ki a kérdést!!!

2010. márc. 10. 17:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
44%
ez azt jelenti h jó lenne látni őt, ahogy cipő nélkül féllábon állva a himnuszt énekli, közben egy üveg ketchupot egyensúlyoz az orrát bal kézzel a jobb hónalját borotválja, jobb kézzel pedig xboxon játszik.
2010. márc. 10. 17:22
 2/18 anonim ***** válasza:
96%
Azt jelenti, hogy tetszel neki! Én legalábbis sokat nézem azt a lányt, aki tetszik.
2010. márc. 10. 17:22
 3/18 anonim ***** válasza:
20%
A hátára ragasztottak valamit apróbetűvel.
2010. márc. 10. 17:26
 4/18 anonim ***** válasza:
20%
Anyukám hány éves is vagy? kb 12?
2010. márc. 10. 17:28
 5/18 anonim ***** válasza:
20%
Szánalmas ovoda!
2010. márc. 10. 17:28
 6/18 anonim ***** válasza:
51%
Ez azt jelenti drága, hogy nagyon megsunáznának...
2010. márc. 10. 17:32
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

egy normalis valaszt nem olvastam eddig,szanalmasok vagytok

Az azt jelenti hogy tetszik nekem a lany ha sokat nezem,csak varok egy jelet hogy tudjam van e baratja vagy ot erdeklem egyeltalan?ha megvolt egy kis mosoly vagy egy aprocska jel akkor leszollitom amikor legkozelebb latom.

2010. márc. 10. 17:35
 8/18 anonim ***** válasza:
80%

17:22 ezen akkorát röhögtem ahogy elképzeltem:D

am nálam ez azt jelenti h hát nem is lehet nagyon megmagyarázni

csak egyszerűen vmi megragad a csajban és nemtudom levenni róla a szemem,van kisugárzása:D

ha erről van szó akk azon szoktam gondolkozni h vajon megszólítsam e vagy ne

2010. márc. 10. 18:23
 9/18 A kérdező kommentje:

Köszi azoknak akik értelmes választ tudtak adni:)

15 éves vagyok..

2010. márc. 10. 20:47
 10/18 anonim ***** válasza:
75%
Öhh.. x'D a csajok miért nézik a "pasikat" amikor elmegy mellettük? O.o kb ugyanez:) am mi azér mer ha jolnézki 1 csaj akk alap h visszanézünk.. nemtommér x'D ""ösztön"" x'D jolvan.. még reggelwan *-* am én mégcsak 14éves leszek.. szal nemtom mitfog jelenteni 2év mulva x"D de kb ugyanezt:)
2010. márc. 10. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!