Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnék összejönni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék összejönni egy idősebb lánnyal?

Figyelt kérdés
Van egy barátom (23/L)...nagyon tetszik...de félek, h csak barátkent kezel...hogy kerüljek kozelebb hozzá(en 17/f)?hogy jojjek ossze vele?
2010. márc. 10. 10:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Valószínű,hogy barátként kezel a korkülönbség miatt,de mi lenne,ha előadnád neki a szándékaidat?!Vagy egyszerűen csak állj elé egy szál vörös rózsával.Igazság szerint a nők mindig megérzik,ha tetszenek valakinek,így nem fogod nagyon meglepni.
2010. márc. 10. 10:19
 2/7 anonim ***** válasza:

Igaza van az elöttem szólónak a nők mindig megérzik így nem nagyon lehet nekik ilyen téren meglepit okozni.

Sztem kicsit puhatolózz aztán ha úgy érzed nyert ügyed van hát próbálkozz be de ha sztem esélytelen azért ne tedd kockára a barátságotokat.

2010. márc. 10. 10:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Én 28 vagyok és lány!Vitatkoznék ezzel hogy a lányok megérzik ezt mert nekem is volt ojan eset amikor nálam egy 5 évvel fiatalabb srác aki a haverom volt belémzúgott.Én sosem gondoltam volna ilyesmire hogy ez velem megtörténhet.3 évbe telt amíg ezt elmondta nekem és baromira meglepődtem.Szóval azt tudom tanácsoni hogy állj elé és kérdezd meg tőle mert magától nem hiszem hogy eszébe jutna hogy te akarsz tőle valamit :)
2010. márc. 10. 11:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálam meg pont fordítva van, én 27F egy munkatársam húga 17L és szerintem nagyon belémzúgott amivel nem tudok mit kezdeni :(
2010. márc. 10. 11:28
 5/7 Evelynn ***** válasza:

én is mindig észrevettem ha bejöttem egy haveromnak, vagy csak egy srácnak...de ki tudja...lehet h nem veszi észre

de akár észre veszik akár nem, kezdeményezz! ez alap

nyugodtan :D

nekem volt olyan haverom aki próbálkozott, elküldtem, és haverok maradtunk...

18/l

2010. márc. 10. 11:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Az sajnos kimaradt a kerdesbol, h neki mar 1 eve van baratja......az tuti, h nagyon kedveljuk egymast....sokat logunk egyutt....eddig soha nem okozott gondot a csajozas....nem vagyok szegyenlos vagy ilyesmi...az igaz, h eddig csak velem egykoru v fiatalabb lanyokkal kezdtem...es idegenek voltak...aztan haverok maradtunk.....csak ez a mostani lany a baratom+idosebb is....szal duplan nehez....nem hiszem, h felrugna a kapcsolatat...de en azert egy meg pedalozok...hatha lesz vmi....majd osszehozok ilyen mindenfele meghitt pillanatokat meg stb....de azert varom az otleteket, tanacsokat.
2010. márc. 10. 11:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Én pont fordított helyzetben vagyok. :D Van egy 18 éves barátom, eddig csak haverok voltunk, de mostanában érzem, hogy kezdek többet érezni iránta. Én meg 20 éves vagyok. Egyikünknek sincs senkije, de mégis olyan fura szitu, nem nagyon tudok mit kezdeni vele... L
2010. márc. 16. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!