Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hónap után se akar lefeküdni velem! Várjak még vagy nincs értelme?
Figyelt kérdés
Egy hónapja összejöttem egy lánnyal aki elvileg már nem szűz de mégse hagyja magát....ennek mi lehet az oka? még megérteném ha szűz lenne vagy valami....érdemes várni még egy kicsit vagy reménytelen?2010. márc. 9. 20:47
21/23 anonim válasza:
03-14 11:49
A szex nem értékrend kérdése!! Az vágy és elfojtás kérdése!
Amúgyis, a szex több mint fontos az ember életében! Akinél az értékrendjében egy alantas helyet foglal el a szex, annál valami nem stimmel, és én tutira nem kezdenék olyannal. Az olyan lenne, mintha vennél egy Ferrarit, amelyik csak 40-el hajlandó menni!
22/23 Szesze válasza:
Úgy értetem az értékrendet, hogy valakinek például heti 5 6 alkalom a minimum, másnak viszont a 2 3 elég. Egy ilyen kapcsolat nem hiszem h működhet, mert ebből mindig problémák lesznek.
Márpedig, vannak olyan emberek, akiknek a szexuális étvágya kisebb, másnap meg nagyobb. Ez normális.
23/23 anonim válasza:
Az étvágy is egy olyan dolog, hogyha rendesenkapsz enni akkor elég a napi 3-szori étkezés de ha mindigcsak falatokat kapsz akkor naponta 5-6-szor is megéhezel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!