Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy hónap után se akar lefeküd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hónap után se akar lefeküdni velem! Várjak még vagy nincs értelme?

Figyelt kérdés
Egy hónapja összejöttem egy lánnyal aki elvileg már nem szűz de mégse hagyja magát....ennek mi lehet az oka? még megérteném ha szűz lenne vagy valami....érdemes várni még egy kicsit vagy reménytelen?
2010. márc. 9. 20:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
55%
hát öcsém te egy igazi kukacszopkodó vagy... ne várd h lefeküdjön veled...sőt remélem nem fog;)
2010. márc. 9. 21:02
 12/23 anonim ***** válasza:
74%
Lehet, hogy azt hiszed manapság minden csaj könnyen kapható, de vannak még olyanok, akiknek ez az aktus többet jelent egy egyszerű menetnél. De te sem vagy hallod egy érett gondolkodású ember. Ha csak szexre akarsz csajt, akkor keress olyat aki szintén csak szexre vágyik...
2010. márc. 9. 21:08
 13/23 anonim ***** válasza:
78%

Neked nemhogy baszás, barátnő se kéne öcsém!!

Szerintem pont azért nem hagyja magát mert érzi hogy egy picit se becsülöd meg!

2010. márc. 9. 21:15
 14/23 anonim ***** válasza:
86%
Jaj, ne viccelj, én sem adnám oda magam 1 hónap után. Egyszerűen nem könnyűvérű annyira...
2010. márc. 9. 21:47
 15/23 anonim ***** válasza:
16%
ma 20:50 Miért lenne rib@nc ha lefeküdne vele? Te hülye vagy?
2010. márc. 9. 23:47
 16/23 anonim ***** válasza:
36%

Marhaság hogy megéri várni! (ha jó a szex, akkor az most is jó és nem csak két hónap múlva) Ha kell a csaj akkor bírd ki, ha így nem akkor dobd! Én dobnám akkor is ha amúgy tetszene, ugyanis a hozzáállása nem éppen izgalmas vagy életrevaló. Ha nem akar téged akkor az azt jelenti hogy nem izgul rád annyira, hogy akarjon. Na az ilyen csaj kell a fenének! A barátnőm akarjon engem! Ha egy csaj csak érzelmi alapon akar dugni, az nem izgalmas nő! Abban nincsa semmi tűz semmi vágy! Prűd fapics@!

Annyi szép helyes és tüzes lány van még, hogy nem érdemes az energiáidat az ilyen "még nem érzem hogy itt az ideje" csajokra pazarolnod!!!

Ne aggódj! Nem vagy szexmániás bunkó, ha le akarsz vele feküdni! Ez természetes vágyad! Azon már aggódhatnál, ha nem akarnád megkapni!

2010. márc. 9. 23:55
 17/23 anonim ***** válasza:

lehet sohkan lefognak bunkózni utolsó :D pedig van benne vmi...

nálam mondjuk azért nem kérdéses soha,hogy mikor fekszem le a sráccal akivel 1ütt vagyok,mert én sosem jövök úgy össze valakivel hogy ne ismerném eléggé.ha nem érzem magamat annyira közel hozzá,hogy le akarjak vele feküdni akkor nem kerülök vele párkapcsolatba.mert ha valakivel már oda eljutok,és a barátnőjének hívhat,akkor nem kell várni a szexre.és ez nem azér van mert könnyen adom magam,hanem mert megválasztom hogy kivel kerülök kapcsolatba :)

19/L

2010. márc. 10. 14:10
 18/23 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Az,hogy már nem szűz egy dolog,de - szerintem legalábbis - nem csak az a döntő,hogy szűz-e a lány.Az is fontos,hogy mióta ismeritek egymást.Nem mindegy,hogy évek óta ismeritek egymást,de csak most jöttetek össze,vagy hogy most ismertétek meg egymást 1,5-2hónapja.De még ha régebb óta ismeritek egymást akkor sem tragédia,hogy még nem fekszik le veled.Lehet,hogy szeretne még várni vele,lehet,hogy nem érzi annyira erősnek a kapcsolatot.Ezer oka lehet annak,hogy nem akarja.

De azért azon tényleg elgondolkodhatnál,hogy beszélsz a barátnődről,akit remélhetőleg szeretsz és nem csak egy-két menetre kell.

15/L

2010. márc. 10. 16:34
 19/23 anonim ***** válasza:
Én azt mondom hogy egy férfinak kell hogy akarja őt a nő! Ha csak a majdani érzelmei mondatják vele hogy akarja veled akkor az nem az igazi!
2010. márc. 11. 20:17
 20/23 Szesze ***** válasza:

23.55...igazat adok neked...vannak olyan emberek akiknek kulonbozo az ertekrenduk...es ilyenkor veget kell vetni az egesznek...en igazabol hasonlo vagyok a lanyhoz es ezert szakitott velem a baratom par napja...es egyaltalan nem banom, mert legalabb latom, hogy mi is van...

maskulonben meg gondolom, hogy kapok majd valakit aki igy fogad el ahogy vagyok:-??

en azt tanacsolom a kerdezonek, hogy ha enekd nagyon fontos a szex(ami persze normalis) de a baratnodnek nem anyira, akkor ne varj, mert valosiznuleg sose lesz olyan mint amit szertnel...keres mast es kesz...

jah es amiert egy lany nem olyan hogy mindig ba*hatnekja van, azert nem hiszem, hogy prud fap*na lenne, scak egy mas termszetu ember, mas az ertekrendje

2010. márc. 14. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!