Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láthatattlan kiállítás? Jó ötlet?
Én voltam ezen a kiállításon az egyik barátnőmmel, és nagyon jól éreztük magunkat.
Az elején kicsit furcsa megszokni, hogy sötét van, de nem vészes. A lényeg, hogy kényelmes cipőben menjetek, mert pár helyen lépcső van. Nagyon kedvesek akik vezetnek, és bármilyen kérdésre szívesen válaszolnak! :)
Az utolsó terem amúgy egy ún. "bár", ahol italokat, kávét lehet fogyasztani. Sokan éltek is a lehetőséggel, de mi nem mertük kipróbálni sötétben a forró kávét. :D
Szerintem előre a honlapon foglalj jegyet, mi is ezt tettük. Jó élmény, vidd el őt bátran, tuti tetszeni fog mindkettőtöknek!
Én voltam egy kisebb társasággal, nagyon érdekes az egész.
A bárban vettem is egy csokit.
A legrosszabb az volt, mikor ki kellett jönni a fénybe, szóval csak óvatosan :D
Menjetek el nyugodtan, maradandó élmény lesz!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat:)Amugy lány vagyok és a barátomat akarom meglepni vele:)Nem is drágák a jegyek,és szeretjük mindketten az érdekességeket:):)
Szép hetet nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!