Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Láthatattlan kiállítás? Jó ötlet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láthatattlan kiállítás? Jó ötlet?

Figyelt kérdés
Üdv:)Szóval arra gondoltam ,hogy a páromat elviszem erre a kiállításra:)Volt már valaki közületek?Hogy működött az egész?Aki volt,vagy halott róla valamit,az írja le nekem legyen szíves:)Köszönöm előre is.
2010. márc. 9. 15:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Vakok vezetnek be a sötétbe, ahol végigvezetnek egy ovális alakú pályán, 7 különböző teremben, miközben semmit se látsz és csak a tapintásoddal közlekedhetsz, na meg követheted a vezetőd hangját.
2010. márc. 9. 15:07
 2/8 anonim válasza:
100%

Én voltam ezen a kiállításon az egyik barátnőmmel, és nagyon jól éreztük magunkat.

Az elején kicsit furcsa megszokni, hogy sötét van, de nem vészes. A lényeg, hogy kényelmes cipőben menjetek, mert pár helyen lépcső van. Nagyon kedvesek akik vezetnek, és bármilyen kérdésre szívesen válaszolnak! :)

Az utolsó terem amúgy egy ún. "bár", ahol italokat, kávét lehet fogyasztani. Sokan éltek is a lehetőséggel, de mi nem mertük kipróbálni sötétben a forró kávét. :D

Szerintem előre a honlapon foglalj jegyet, mi is ezt tettük. Jó élmény, vidd el őt bátran, tuti tetszeni fog mindkettőtöknek!

2010. márc. 9. 15:21
 3/8 anonim ***** válasza:
hat kerdezo en nem tudom milyen mert sohasem voltam de elottem aki leirta nagyon szuper otletnek tartom,hidd el fog tetszeni neki,legyen fiu az vagy lany :)
2010. márc. 9. 15:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Én voltam, igaz nem párommal, de nagyon tetszett, és szerintem jó ötlet.
2010. márc. 9. 15:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Én voltam egy kisebb társasággal, nagyon érdekes az egész.

A bárban vettem is egy csokit.

A legrosszabb az volt, mikor ki kellett jönni a fénybe, szóval csak óvatosan :D

Menjetek el nyugodtan, maradandó élmény lesz!

2010. márc. 9. 16:43
 6/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat:)Amugy lány vagyok és a barátomat akarom meglepni vele:)Nem is drágák a jegyek,és szeretjük mindketten az érdekességeket:):)

Szép hetet nektek:)

2010. márc. 9. 16:53
 7/8 anonim válasza:
Mindneképpemn menjetek el, én is voltam a párommal, nagyon jól éreztük magunkat, sztem haszos dolog és nem utolsó sorban sokat lehet tanulni belőle:)
2010. márc. 9. 18:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)Meg lettem győzve nagyon is:P ;)
2010. márc. 9. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!