Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan nyitott kapcsolat, ami tényleg jól működik?
Nincs tapasztalatom De szerintem nem. Egy parkapcsolat lenyege az elkotelezettseg a parod irant, a huseg hozza. Ha tobb emberrel akarsz szexelni akkor Legyen szex kapcsolatod ( bar reszemrol ezt is hulyesegnek tartom).
18/L
Simán mehet, de tapasztalat, hogy sok nő álszent.
Neki nem menne, de szeretőt az tart :)
Kössz az elismerést, én pedig akkor téged erősítelek meg, mert te se írtál hülyeséget.
1.Való igaz az, hogy átlagos pasinak a nyitott kapcsolat nem a legjobb buli, mert ő még a második nővel ismerkedik, addig a nő már a 28. partnerét fogyasztja és ez nem csak a nyitott kapcsolatra igaz, ugyan ez van a hármasnál is.
Első körben megbeszélik, hogy egyszer férfi, egyszer nő, de aztán rájönnek, hogy férfi jelentkező van dögivel(amit persze annyira nem bánnak a nők), nő viszont annál kevesebb, így idővel kialakul az, hogy férfiak jönnek rendszeresen harmadiknak, nő meg csak akkor, ha véletlenül összejön.
Aztán már kb akkor se.
Elég megnézni a hírdetéseket, nőt jóformán csak a párok 20%-a keres, az is azért, mert a nő lányt is akar.
2. Aztán hiába jár jobban a nő, idővel jön az, hogy álljanak vissza hagyományosra, nincs kufirc mással.
Pontosabban a férfinak, a nő tovább nyomja, kivéve, ha kialakul az, amit már írtam, hogy a végül már csak férfit vesznek be.
Vigyázni kell, a nők nagyon hozzá tudnak szokni a jóhoz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!