Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egy férfi/fiú ilyesmiket kérdez, akkor azt miért teszi? Hogy lehet megkülönböztetni, hogy most akarna tényleg valamit, vagy csak egót épít? 21L
Tehát, hogy ő+én együtt? Mit gondolok erről? Meg róla, mint férfiról? Több ilyen jellegű kérdése van, nem 1x kérdezett már ilyesmiket.
Természetesen nem vagyok szívbajos, így rákérdeztem, hogy miért kérdezi? Azt mondta, csak érdekli, hogy mit gondolok róla...
Önbizalom hiányos, viszont tudom, hogy tetszem neki, mégse értem...:/
Ha nem bírod a teszetosza pasikat akkor nem ő lesz a te embered.
Ő ilyen és nem tudja lecserélni a személyiségét mint egy kabátot,ha neked ez nem jön be akkor mondd ezt a választ a kérdésére és békén fog hagyni téged.
Nem lesz belőle macsó csak azért mert te ettől lennél nedves.Ez nem így működik,ha neked egy határozott pasi kell akkor máshol kell keresgélned.Ez a legjobb tanács amit adhatok.Ezért kérdeztem,hogy te mit szeretnél tőle?
Mi érteme van rákérdezni 1x, majd hónapok után újra? Ha meg én próbálom kideríteni, hogy miért, azaz rákérdeztem: Miért kérdezed? Mi okból?, akkor rávághatta volna az igazat esetleg...
Nekem ő szimpatikus. Az zavar viszont, hogy nem lép. De nembaj, fél év múlva megint rákérdez majd. Ez így nagyon jó helyzet. Nagyon sok értelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!