Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 25+ fiúk, férfiak! Ti járnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25+ fiúk, férfiak! Ti járnátok külföldi lánnyal? Mennyire lenne zavaró?

Figyelt kérdés
Ti nem beszélitek az ő nyelvét, ő beszéli a tiéteket, csak nem tökéletesen. Jó pár nyelvtani hiba, nem olyan kifejező szókincs stb. Persze megértitek egymást, tudtok kommunikálni is, de azért mégis... Mennyire lenne ez zavaró?
2015. aug. 11. 06:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Persze, nyilván külföldön is vannak ribik meg ütődöttek. Magyarországon viszont tény, hogy alig van normális csaj, és az a kevés is mind foglalt.
2015. aug. 11. 12:43
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Jó volt olvasni a többség kommentjét, hogy milyenek a magyar lányok, főleg, hogy én vagyok a magyar lány. :D

Mellesleg külföldön élek és ezért ismerkedtem meg egy külföldi férfival, nem pedig azért mert a BMW kulcsot lóbálta.

2015. aug. 11. 16:23
 13/14 anonim ***** válasza:

Én azért kiegészíteném ezt a kérdést, a székely lányok ilyenkor kivételesen ne tekintsék magukat magyarnak. A levetett harisnyájuk többet ér, mint a Magyarországon nevelkedek nők 90 százaléka. Ez csak úgy eszembe jutott.

Ha külfőldi lennék járnék-e kint élő magyar lánnyal? Nem. Soha nem tudnám, hogy tényleg szeret, vagy csak a pénzemre pályázik, és azért se akarnék izgulni, hogy mikor kivel kefél félre, és eltartani se akarnék egy tipikus ingyenélő magyar nőt.

2015. aug. 11. 18:41
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem sok külföldi van aki beszél magyarul legalább egy kicsit is de engem nem zavarna ha a lány nem tökéletesen beszél magyarul. Gyakorolnék vele eleget.

Ha meg én nem beszélném az ő nyelvét rendesen akkor igyekeznék hogy minél jobban fejlesszem magam.

2015. nov. 22. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!