Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25+ fiúk, férfiak! Ti járnátok külföldi lánnyal? Mennyire lenne zavaró?
Köszönöm a válaszokat. Jó volt olvasni a többség kommentjét, hogy milyenek a magyar lányok, főleg, hogy én vagyok a magyar lány. :D
Mellesleg külföldön élek és ezért ismerkedtem meg egy külföldi férfival, nem pedig azért mert a BMW kulcsot lóbálta.
Én azért kiegészíteném ezt a kérdést, a székely lányok ilyenkor kivételesen ne tekintsék magukat magyarnak. A levetett harisnyájuk többet ér, mint a Magyarországon nevelkedek nők 90 százaléka. Ez csak úgy eszembe jutott.
Ha külfőldi lennék járnék-e kint élő magyar lánnyal? Nem. Soha nem tudnám, hogy tényleg szeret, vagy csak a pénzemre pályázik, és azért se akarnék izgulni, hogy mikor kivel kefél félre, és eltartani se akarnék egy tipikus ingyenélő magyar nőt.
Nem sok külföldi van aki beszél magyarul legalább egy kicsit is de engem nem zavarna ha a lány nem tökéletesen beszél magyarul. Gyakorolnék vele eleget.
Ha meg én nem beszélném az ő nyelvét rendesen akkor igyekeznék hogy minél jobban fejlesszem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!