Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Léteznek még olyan férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még olyan férfiak, akik komoly kapcsolatot keresnek?

Figyelt kérdés
Sok olyan embert ismertem meg, akik egéjszakáznak, meg a kalandokra is nyitottak, illetve sok ilyen kapcsolat után szeretnének megállapodni. Engem zavar, ha fűvel-fával összefeküdt a kiszemeltem előttem. Kérdésem lényege, hogy akadnak-e még olyan fiatalok, akik a tartós kapcsolatok iránt érdeklődnek? (20-30 év közöttiekre értem elsősorban)
2015. aug. 10. 23:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
így van! én is akár hol tudnék 1 éjszakás kapcsolatot találni de nem vagyok a híve... am könnyebb csak sex partnert találni mint komoly kapcsit
2015. aug. 11. 00:06
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is tartós kapcsolatot keresek, 5évig voltam előző barátnőmmel (ő volt nekem az első) 1 éve teljesen egyedülálló vagyok.

És bármilyen hihetetlen volt számomra az 5 év alatt annyit változott a világ, hogy interneten könnyebb megszervezni egy "szexrandit" vagy egy "szexkapcsolatot" mint csak szimplán elmenni egy randira. Bulikban/fesztiválokon is bárkivel megismerkedtem finoman közölték, hogy aranyos vagyok, de ők csak szexet akarnak. Egyetlen 1x belementem itt az 1 évem alatt egy egyéjszakás "kalanda", de nem tetszett és többé nem is fogok.

Szóval nekem barátnő kell, de nemtalálok sehol :D 25/F

2015. aug. 11. 00:21
 13/23 A kérdező kommentje:
Szuper, hogy itt ennyien vagytok. :D Megnyugtató, már megérte kiírni a kérdést. :D Viszont akkor egy ilyen feliratú táblával fogok közlekedni az utcán, hátha személyesen is jelentkezik valaki. :D
2015. aug. 11. 00:27
 14/23 anonim ***** válasza:
Miért pont az utcán táblával ? Az internetes ismerkedés ellenzője vagy te is ? :D
2015. aug. 11. 00:42
 15/23 A kérdező kommentje:
Próbáltam, de eléggé kilátástalan a helyzet. Személyesen lenne az igazi, de már nem olyan egyszerű az sem. :) Mindenki a mobilját bújja. :D
2015. aug. 11. 00:49
 16/23 anonim ***** válasza:
Ha meglatlak a tablaval meghivlak valamire :D
2015. aug. 11. 00:51
 17/23 anonim ***** válasza:

Akkor, mint posztmodern neoluddita a posztmodern neoludditával gyere el velem randizni. :D

*Smooth criminal* :D

2015. aug. 11. 00:52
 18/23 anonim ***** válasza:
Csináljuk akkor azt, hogy viszel te is egy táblát, meg én is, aztán addig járkálunk amíg össze nem találkozunk. :D
2015. aug. 11. 01:31
 19/23 anonim ***** válasza:

Igen.

40 f.

2015. aug. 11. 09:24
 20/23 anonim ***** válasza:
Léteznek, nem is kevesen, csak éppen a nőknek nincs rájuk igényük, lenézik és semmibe veszik az ilyen férfiakat.
2015. aug. 11. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!