Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők is rámozdulnak arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők is rámozdulnak arra, aki tetszik nekik, vagy csak várják, hogy a férfi lépjen?

Figyelt kérdés
2015. aug. 9. 18:40
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Álljon meg a menet...!

Az, hogy a nő kezdeményez, nem jelenti azt, hogy a kapcsolatban is Ő lesz domináns! Ez fals feltételezés!

Én azért szeretem, ha a nő kezdeményez, mert akkor legalább tudom, hogy bejövök neki. Kapcsolatban abszolút domináns vagyok!

Kezdeményeznék én, de abból még sosem sült ki semmi jó... egyszer sem. Szóval... nem látom értelmét.

24/F

2015. aug. 10. 08:48
 22/30 anonim ***** válasza:
58%

"Határozottság, improvizáció, probléma megoldó képesség, kitartás.....ezek pont azok a tulajdonságok amikben nem túl erősek a Nők..."

Butaság. A nők sokkal okosabbak, sokkal több mindenre tudnak koncentrálni és sokkal jobb a probléma megoldó képességük.

2015. aug. 10. 09:51
 23/30 anonim ***** válasza:
65%

"21"reagálva

Éppen ezért mondtam, hogy mennyivel szerencsésebb az, ha a Nő közvetlen nem kezdeményez csak úgymond alátolj a kiszemelt pasi alá a szőnyeget.

Bárki is kezdeményezzen egy kapcsolatot az önként bevállalja, hogy a kapcsolat elején Ővé lesz az irányító szerep és Ő fogja strapálni magát azért, hogy a szekér meginduljon. Ez nem egy hálás szerep és a Nők többségének esze ágában sincs futni egy pasi után, még akkor sem ha tetszik neki.

A Nők kedvenc trükkje a telefonszám megadása...vagyis kezdeményez, de azonnal átpasszolja a labdát, nehogy felboruljon a szokásos leosztás.A helyett hogy nyíltan szint vallana érzéseiről és megkockáztatná, hogy visszautasítják, ahelyett otthon ül és vágyakozik hátha megcsörren a telefon. Legutóbb egy vendéglőben kaptam egy telszámot a számla hátuljára kis szívecske kíséretében....ezeken csak mosolyogni tudok.

37F

2015. aug. 10. 09:54
 24/30 anonim ***** válasza:
42%

"22" reagálva......

Ennek olvass egy kicsit utána mert nagyon messze jársz az igazságtól. Köztudott tény, hogy a Nők nem tudnak jól összpontosítani egy konkrét dologra és sokkal hamarabb lankad a figyelmük mint a férfiaknak, de sokkal jobban bírják a monoton munkát és ha több dologra kell egyszerre figyelni. A reakcióidő bizonyítottan rosszabb, nem véletlenül nincs jó Női pilóta az autóversenyzésben, de említhetném a sportlövészetet, a sakkot.....ahol nem a fizikai erő a domináns.

37F

2015. aug. 10. 10:04
 25/30 anonim ***** válasza:
66%
24# Megtennéd hogy nem itt lököd a hím soviniszta hülyeségeidet? :)
2015. aug. 10. 10:06
 26/30 anonim ***** válasza:
45%

Azt komolyan gondoltad, hogy a Nőknek sokkal jobb a probléma megoldó képessége mint a férfiaknak? Hogy stresszes helyzetben nem esnek kétségbe és blokkolnak le mint egy kőszobor? Hogy jobban átlátják a váratlan helyzetet és hamarabb találnak rá megoldást mint a férfiak?

Biztos igazad van....az élet Téged igazol.

37F

2015. aug. 10. 10:15
 27/30 anonim ***** válasza:
18%

Hiába pontozzátok le nullára a 37 éves kollégát, váratlan helyzetben sokkal több pánikba eső nőt láttam én is, mint férfit.

Természetesen mindkettőre van kivétel. Láttam olyan férfit aki a tűzhelyen lángra lobbanó olajra ha nem lépek közbe ráöntött volna egy pohár vizet oltásképpen. Míg olyan nőt is, aki télen megcsúszó autót gyönyörűen az úton tartott, és ellenkormányzással egyenesbe hozta, a nagy átlag "becsukom a szemem és taposom a féket" viselkedéssel szemben.

2015. aug. 10. 10:38
 28/30 anonim ***** válasza:
60%
Jobban szeretem, ha a srác kezdeményez, de ha annyira bejön az illető, akkor nem vagyok szégyenlős, én is simán kezdeményezek.
2015. aug. 20. 20:41
 29/30 anonim ***** válasza:
51%
A nők csak a pénztárcáinkra mozdulnak rá. Már amelyik meg van tömve. :)
2015. aug. 20. 22:44
 30/30 anonim ***** válasza:
Én általában kezdeményezni szoktam, ha szükséges. A férfiaknak is olyan, mint nekünk, csak ők férfiak, mi pedig nők vagyunk. De kinek mi. :)
2018. dec. 1. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!