Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit mondjak annak a lánynak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak annak a lánynak, a diskoban, aki tetszik? (historyval)

Figyelt kérdés
Na akkor van egy lány, akinek tetszek, ez 100%, csak még soha sem beszéltem vele, hogy szolitsam le, esetleg hivjam ki beszelgetni?

2015. máj. 5. 07:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia, meghívhatlak egy céklalére?

Szia, hogy csinálod, hogy ilyen jól nézel ki?

Szia, örülök, hogy te is ide jársz discóba, mióta?

Szia, arra gondoltam, hogy talán lenne kedved meginni velem egyet, bubi nélkül?! Pótolnod kell a táncolás közben vesztett folyadékot, úgy aggódom érted! ;-)

Szia, nagyon szép a hajad, ugye milyen, jó, hogy jön a nyár? :-)

2015. máj. 5. 07:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Nagy history.. :D

Am ha ennyire tetszel neki úgyis mindegy, hogy mit mondasz.

2015. máj. 5. 07:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Valoban... Csak maturandusz lesz, es nem nagyon lesz pia.. Most akkor? Szia, lene kedved velem tolteni egy csodalatos estet?
2015. máj. 6. 18:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Es, milyen kérdésekkel oldjam a feszultseget, pld ismerkedo kerdesekre gondolok..Majd a vegen a csok belefér vajon? Tudom.. Tudom a helyzettől függ, de általában hány ilyen végződik csokkal? 50/50 ?
2015. máj. 6. 18:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát bármiről lehet beszélgetni, kb. mint egy barátoddal. Persze fiú-lány beszélgetés kicsit talán kevésbé vulgáris, mint a fiúhaver-fiúhaver beszélgetés.

Téma: Mi az, ami épp körülöttetek történik, mi az ami veled történt az utóbbi időben. Mi az, amit fogsz csinálni, a hétvégén, a nyáron, mi az amire vágysz, mi történt az osztályodban, milyen cuccot vettél, milyen zenét hallgatsz. Ugyanezeket meg is lehet kérdezni tőle. Szerintem, de hát én már öreg vagyok :-) 42f, itt még ne gondolkozz csókon. Mert lehet, hogy meg lehetne, de szerintem érdekesebb és neked is értékesebb élmény lesz, ha először megismerkedtek, és ha mondjuk most egy jót beszélgettek, jól érzitek együtt magatokat, akkor elköszönéskor meg lehet kérdezni, hogy lenne-e még kedve veled találkozni máskor is? Ki is találhatnál előre egy-két programot, amit igenlő válasz esetén fel tudsz ajánlani. Én csak két-három randi után gondolnék csókra. De hát manapság, ki tudja hogy van ez :-)

2015. máj. 7. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!