Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők is rámozdulnak arra, aki tetszik nekik, vagy csak várják, hogy a férfi lépjen?
Én rámozdulok, sajnos rám csak azok szoktak akik nem tetszenek.:/
De ha én kezdeményezek és csak annyi volt az egész, hogy félénk, és ő nem mert lépni, akkor csak jól jövök ki belőle.:)
20/L
A rutinos Nő nem megy oda a pasihoz,nem cseréli fel a szerepeket.....csak megteremti a lehetőséget, hogy szóba elegyedjenek. Nem vesz el a pasitól a hódítás élményét, csak helyes útra tereli.Egy célzott mosoly, egy elejtett apróság és máris elérte a célját...és ha igazán ügyes még azt is elhiteti a pasival, hogy Őt hálózták be!!!
37F
ez az egyértelmű jelek igen be csaposak lehetnek. Én is kaptam már egyértelmű nek vélt jeleket azt pofára is estem. pl. mosoly folyton mikor meg lát , keresi a társaságom, figyel és közben mosolyog. vagy is nekem ezek az egyértelmű jelek. de mint kiderült még se azok. :D
De egy nő miért ne kezdeményezen miért a pasi dolga , miért minden a pasi dolga ? Értem én hogy a pasi alfa,meg dominás meg stb egy kapcsolatban ( vagyis kivéve ott ahol a nő iránnyit ) de akkor is a lányoknak ugyan az lenne. Nálunk is van pofára esés meg minden mi nekünk miért kell kibirni és nektek miért lehet elbújni egy időt múlt ideálba hogy a pasi dolga a hóditás.
És igen tudom hogy bele fgotok kötni abba hogy egy kapcsolatba a férfi irányit vagy a nő,de szerintem ha magatokba néztek ti is tudjátok hogy ez igy van. Vannak külömbözö praktikái a lányoknak hogy rá eröltessék a fiúkra az akaratúkat pl: hiszti.
"18" válaszolva.....
Ódákat tudnék zengeni miért nem előnyös ha egy kapcsolatban a Nő irányít. Határozottság, improvizáció, probléma megoldó képesség, kitartás.....ezek pont azok a tulajdonságok amikben nem túl erősek a Nők....sokkal könnyebb valamiből választani,mint kitalálni,létrehozni és fogyaszthatóan feltálalni.
A legtöbb Nő odáig jut el a kezdeményezés szintjén, hogy felhívja magára a figyelmet, de esze ágában sincs átvállalni a szervező, megvalósító szerepet......tisztelet a kivételnek.
37F
19-es
Úgy akartam írni hogy egy kapcsolatban mindig van egy domináns aki úgy mond irányít ,hol pasi hol nő.
De a emberek 70% aról beszél hogy egy kapcsolatban nem irányít senki meg bla bla bla..... és erre írtam amit írtam. igaz kicsit nagyon hülyén fogalmaztam meg :)
De amit írtam abban ez az irányítás volt a lényeg csak egy kicsi plusz ahogy én látom a világot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!