Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők is rámozdulnak arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők is rámozdulnak arra, aki tetszik nekik, vagy csak várják, hogy a férfi lépjen?

Figyelt kérdés
2015. aug. 9. 18:40
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
83%

Én rámozdulok, sajnos rám csak azok szoktak akik nem tetszenek.:/

De ha én kezdeményezek és csak annyi volt az egész, hogy félénk, és ő nem mert lépni, akkor csak jól jövök ki belőle.:)

20/L

2015. aug. 9. 19:28
 12/30 anonim ***** válasza:
36%

A rutinos Nő nem megy oda a pasihoz,nem cseréli fel a szerepeket.....csak megteremti a lehetőséget, hogy szóba elegyedjenek. Nem vesz el a pasitól a hódítás élményét, csak helyes útra tereli.Egy célzott mosoly, egy elejtett apróság és máris elérte a célját...és ha igazán ügyes még azt is elhiteti a pasival, hogy Őt hálózták be!!!

37F

2015. aug. 9. 20:56
 13/30 anonim ***** válasza:
76%
Én pl. Igen ha megunom a várakozást de vsszont látom rajta hogy bejõvõk neki igen miért is ne.
2015. aug. 9. 21:04
 14/30 anonim ***** válasza:
60%
12# Ez így LENNE a normális csak sajnos a mai világban a pasik nem akarnak hódítani, mert a 99%-uk olyan gyáva mint a nyúl.. sokszor még ha teljesen egyértelmű jeleket küldesz akkor sem mernek lépni, és igen néha az kell hogy megfogni a grabancukat és bevágni őket az ágyba.
2015. aug. 9. 21:05
 15/30 anonim ***** válasza:
89%
14: "még ha teljesen egyértelmű jeleket küldesz" - haha, mind tudjuk, hogy milyenek a "nők által használt egyértelmű jelek", mind tudjuk....
2015. aug. 9. 21:27
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
# 14: Ami a nőknek egyértelmű jel, az a férfiaknak nem az! Egyszer kérdezz meg egy férfit (havert, barátot), hogy ő értené-e a jeleidet. Meg fogsz lepődni! :)
2015. aug. 9. 21:34
 17/30 anonim ***** válasza:
60%
16# Eddig minden pasi értette a jeleimet ;)
2015. aug. 9. 21:42
 18/30 anonim ***** válasza:
76%

ez az egyértelmű jelek igen be csaposak lehetnek. Én is kaptam már egyértelmű nek vélt jeleket azt pofára is estem. pl. mosoly folyton mikor meg lát , keresi a társaságom, figyel és közben mosolyog. vagy is nekem ezek az egyértelmű jelek. de mint kiderült még se azok. :D

De egy nő miért ne kezdeményezen miért a pasi dolga , miért minden a pasi dolga ? Értem én hogy a pasi alfa,meg dominás meg stb egy kapcsolatban ( vagyis kivéve ott ahol a nő iránnyit ) de akkor is a lányoknak ugyan az lenne. Nálunk is van pofára esés meg minden mi nekünk miért kell kibirni és nektek miért lehet elbújni egy időt múlt ideálba hogy a pasi dolga a hóditás.

És igen tudom hogy bele fgotok kötni abba hogy egy kapcsolatba a férfi irányit vagy a nő,de szerintem ha magatokba néztek ti is tudjátok hogy ez igy van. Vannak külömbözö praktikái a lányoknak hogy rá eröltessék a fiúkra az akaratúkat pl: hiszti.

2015. aug. 10. 00:03
 19/30 anonim ***** válasza:
28%

"18" válaszolva.....

Ódákat tudnék zengeni miért nem előnyös ha egy kapcsolatban a Nő irányít. Határozottság, improvizáció, probléma megoldó képesség, kitartás.....ezek pont azok a tulajdonságok amikben nem túl erősek a Nők....sokkal könnyebb valamiből választani,mint kitalálni,létrehozni és fogyaszthatóan feltálalni.

A legtöbb Nő odáig jut el a kezdeményezés szintjén, hogy felhívja magára a figyelmet, de esze ágában sincs átvállalni a szervező, megvalósító szerepet......tisztelet a kivételnek.

37F

2015. aug. 10. 00:27
 20/30 anonim ***** válasza:
62%

19-es

Úgy akartam írni hogy egy kapcsolatban mindig van egy domináns aki úgy mond irányít ,hol pasi hol nő.

De a emberek 70% aról beszél hogy egy kapcsolatban nem irányít senki meg bla bla bla..... és erre írtam amit írtam. igaz kicsit nagyon hülyén fogalmaztam meg :)

De amit írtam abban ez az irányítás volt a lényeg csak egy kicsi plusz ahogy én látom a világot

2015. aug. 10. 00:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!