Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a nők?
Egy teljesen átlagos ember lennék, akinek összejött egy vidéki ház, egy sz*ros suzuki, sosem volt nagy sikerem a nőknél
Tegnap BP-n voltam nagybáttyámnál, ő viszont Kőgazdag, nagy lakás BMW M6, mindig is jó volt a kettőnk kapcsolata, így estére kölcsön adta a kocsit, elmentem, pár szórakozóhelyre, és még Deák Térre is, mondhatni rengetek nő akart "engem" tényleg ennyire anyagiasak lennének a mai "nők"
23/F
Már vártam az újabb általánosítást. Huu, ha ennyi 5 forintosom lenne, ahányszor itt általánosítanak, már úszkálnék a pénzben.
Egyáltalán nem minden nő anyagias, az hogy nem volt szerencsétek még kivételhez, nem egyenlő azzal, hogy nincs is. De egyszerűbb a másikra mutogatni és szidni.
Mellesleg, ha BMW-vel mész "csajozni", nem kell csodálkozni, hogy az anyagias lányokat vonzod be. Mint ahogy ezt a 15-ös is tökéletesen leírta.
Sok pasi pedig készpénznek veszi és váltig meg van győződve, hogyha pénze van, akkor bárkit megkaphat és bármit megtehet. Ha meg normális nő lévén elhajtod a francba, mert neked személy szerint nem jön be a pasi, akkor is te leszel a szemét, aki csak egy megjátszós r*ibi.. Ha összejössz egy pénzes palival (nem feltétlen a pénze miatt, hanem mert alapból is tetszik), akkor anyagias és felszínes r*ibi vagy és még sorolhatnám.
Van olyan, ami nektek megfelel??
Ja igen, az megfelelne, ha az a nő, akit éppen kiszemeltek, szó nélküle összejönne veletek, ezenkívül semmi más nem jó.
Kedves 21#!
Igen szegény lennél továbbra is, hisz az öt forintost rég bevontak... :-D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!