Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogok barátnőt találni, ha ezek az elképzeléseim?
járjon edzőterembe
szeresse george michaelt
használjon coco mademoiselle parfümöt
öltözzön elegánsan
csak velem szembe mutassa ki az érzékeny oldalát
legyen tanult(diploma, vagy folyamatban lévő diploma)
legyen INTELLIGENS(bármiről tudjak vele úgy beszélni, hogy nem érezteti h nem érdekli egy fingot se)
szeresse a kocsikat
legyen jó a lehelete
borotválja magát
a babahajat is utálom, szedje le
ne féljen új dolgokat kipróbálni(ruha,haj,bármilyen dolog, kivéve kápszer)
ne húzzon le szellemileg, ne érezzem azt mellette, hogy én tolom a kapcsolatunk szekerét
ha tiszteletet vár, akkor tegye bele az ő FELÉT is a kapcsolatba
legyen nagyravágyó, amiért a családon kívül bárkin keresztüllépne
soha ne mocskolja a másikat, se a gyerekeket majd
egyelőre ennyi jut eszembe ::D
24F
Kérdező, tanultságot és intelligenciát vársz el, miközben képes vagy leírni a "kápszer" szót. Gratulálok! :D
Másik, ami szemet szúrt: miért kellene olyan dologról beszélgetnie veled valakinek, ami őt nem érdekli? Gondolom te meg elvárod, hogy ő ne "cseszegessen" a dolgaival, ha neked nincs kedved arról dumálni, ugye? Ehhez is gratulálok! :D
Azt pedig ugye tudod, hogy a hajhagymáknak van egy életciklusa. Adott sebességgel és adott ideig nő belőlük a haj (ez egyénenként változó), aztán kihullik, és a hajhagyma pihen, miközben helyette egy másik hagyma kezd el hajszálat növeszteni. Ez így megy, egyensúlyban vannak a pihenő és növő hajhagymák, ez határozza meg az egyén hajhosszúságát.
Na most ha valaki folyton levágná a babahajakat, akkor egy idő után kopasz lenne, mert azok a babahajak hivatottak pótolni az elöregedett, kihulló hajszálakat, tehát ha nincs utánpótlás, akkor nincs hajkorona. De ha neked kopasz nő kell, akkor az kell, nekem mindegy.
Jobb, ha tudod, hogy soha nem fogsz olyan párt találni, aki tökéletesen megfelel minden elvárásodnak!
Mert minden emberben van valami "bibi", és az élet nem úgy működik, mint a filmekben, hogy majd eljön a nagy Ő, aki pont olyan, mint ahogyan az álmaidban képzelted... Ettől függetlenül biztos lesz majd olyan, aki közelít a listádhoz, és nagyon fogod szeretni.
Ha te a pénzed adod miért várod el, hogy ő őszinte legyen?
Amúgy a kérdésedre a válasz: Muhaha
Ha ragaszkodsz az igényeidhez, akkor jó keresgélést kívánok, nehéz lesz.
Azért érdekelne pár dolog.
Miért ragaszkodsz a coco mademoiselle parfümhöz? Nem ismerem ezt az illatot, de megnéztem, milyen árkategória, nyeltem egyet.
Hogy fér neked össze az edzőterem és az elegáns öltözet?
A jó leheletet ébredés után is elvárod? A tiéd milyen? Ha valaki szereti a fokhagymás pirítóst, azzal mik az elképzeléseid? Mi van, ha megbetegszik, és azért lesz rossz a lehelete, akkor már ellököd magadtól?
Elmagyaráznád, hogy ebben mi a jó? "legyen nagyravágyó, amiért a családon kívül bárkin keresztüllépne "
nem tudtok ti ezzel a dologgal azonosulni :((
most nem a kápszer szó miatt fog nekem valaki nemet mondani :D
nem kell a szálkát keresni a kérdésemben, nem a tipikus magyar mentalitás izgat, egyszerű érdeklődés miatt tettem fel.
de aki most lehurrogott, arra azért kíváncsi lennék, hogy tudna-e úgy viselkedni, mint egy NŐ.... :D
Az a baj kérdező, hogy a kérdésedben gerendák vannak, nem szálkák. A "kápszer" csak a jéghegy csúcsa. Az pedig engedtessen meg, hogy ha te olyan kis nüanszokból nem engedsz, hogy milyen parfümöt használjon, vagy legyen-e babahaja, akkor másnak meg igenis szúrhassa a szemét, hogy "kápszer", meg "szembe'".
Ami még aggasztó, hogy a harmadik helyen említed a parfümöt, ami egy halál lényegtelen külsőség, a bizalomról, tiszteletről viszont csak a kérdésed legvégén teszel említést. Akármit is mondasz, előre mindig a fontosabb dolgokat írja az ember önkéntelenül is egy felsorolásban, azok jutnak könnyen eszébe.
A másik ember legázolása ("családon kívül bárkit keresztüllépne" - mellesleg stilisztikailag ez is egy nagy túró, mert vagy keresztülgázolok valakin/valamin, vagy átlépek valakit/valamit, keresztüllépés nincs) pedig az emberek nagy részének nem egy szipatikus tulajdonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!