Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semmi0200 kérdése:
14 éves vagyok szeretnék egy barátnőt. Nem tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Facebookon beszélgettünk egy lánnyal (ismerem nem kell arról írni hogy egy vadidegen). Kedveltem,szép,csinos is volt kedves is. Egy nap amikor csak 2-en voltunk elkezdtem beszélni az érzéseimről. Hozzám B*szott egy üveget és elment. Most nagyon letört vagyok. Ja és kérlek hagyjatok az ilyenekkel hogy "túl fiatal vagy, meg hogy élvezd az életet.2015. márc. 23. 06:28
1/6 A kérdező kommentje:
És most meg gyűlöl,és direkt zavar hogy hátulról kibeszél,de úgy hogy én halljam. De nem akarom bántani. Fiú vok.
2015. márc. 23. 06:32
2/6 anonim válasza:
Jól értem, azért gyűlöl, mert megmondtad neki, hogy tetszik neked?
3/6 anonim válasza:
Nagyon gyerekesen viselkedik.szerintem hagyd hiába 14éves ha agyilag egy 12éves szintjén van.annyi lány van még biztos találsz majd egyet;)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ
2015. márc. 23. 18:39
6/6 anonim válasza:
Fel se vedd, ne törődj vele, csinálj úgy, mintha nem látnál, nem hallanál semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!